Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Skóra z Kapelusza POŁAJEWO
MIDtraining Tactiek PODSTAWOWA
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 12
39 gemiddelde waardering 47.3
good Schieten excellent
good Passen solid
adequate Verdedigen adequate


4e minuut.
Kleo kopt de bal weg. Niedziułka is nu in balbezit. Niedziułka passt de bal in één keer door. Kleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleo haalt uit met een fantastische trap. Banasiuk bokst de bal weg.

5e minuut.
Niedziułka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soria bereikt de bal nog maar net als eerste. Soria passt de bal zonder na te denken. Kleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleo draait met de bal, schiet en ... Banasiuk bokst de bal weg.

9e minuut.
Râpnu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kantor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hernæs bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernæs geeft de bal voor. Posada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Gałus kopt de bal weg. Dindar is nu in balbezit. Râpnu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dindar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tseberidis neemt zijn aanloop. Paal!

15e minuut.
Gassen rent richting de bal. Gassen speelt de bal door. Hernæs met een sublieme pass. Dindar rent richting de bal. Dindar schiet op doel. Posada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Skóra z Kapelusza - POŁAJEWO 0:1

17e minuut.
Dindar geeft een lange en hoge pass. Čadil geeft de bal voor. Dindar springt en kopt de bal. Tseberidis probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Nadirov met een harde bal richting middenveld. Gassen kopt de bal weg. Dindar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tseberidis is nu in balbezit. Tseberidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skóra z Kapelusza - POŁAJEWO 0:2

25e minuut.
Kantor rent richting de bal. Kantor passt de bal zonder na te denken. Dindar is nu in balbezit. Dindar draait met de bal, schiet en ... Posada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skóra z Kapelusza - POŁAJEWO 0:3

38e minuut.
Čadil met de inworp. Gassen is nu in balbezit. Gassen passt de bal in één keer door. Tseberidis rent richting de bal. Tseberidis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Râpnu heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kantor met de inworp. Hernæs bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernæs geeft de bal voor. Čadil bereikt de bal nog maar net als eerste. Čadil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skóra z Kapelusza - POŁAJEWO 0:4

41e minuut.
Kantor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantor geeft de bal voor. Dindar rent richting de bal. Dindar draait met de bal, schiet en ... Posada probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skóra z Kapelusza - POŁAJEWO 0:5

43e minuut.
Lua rent richting de bal. Čadil verovert de bal door een tackle van achteren. Tamanyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Čadil raakt geblesseerd tijdens het duel. Hernæs zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dindar bereikt de bal nog maar net als eerste. Dindar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skóra z Kapelusza - POŁAJEWO 0:6

44e minuut.
Dvéri speelt de bal door. Lua is nu in balbezit. Lua speelt de bal door. Kleo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kleo schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Skóra z Kapelusza - POŁAJEWO 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skóra z Kapelusza 58%, POŁAJEWO 42%.
Skóra z Kapelusza - POŁAJEWO 1:6

52e minuut.
Hernæs met een sublieme pass. Daar is Dindar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tseberidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tseberidis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skóra z Kapelusza - POŁAJEWO 1:7

54e minuut.
Kleo speelt de bal door. Niedziułka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kantor. Kantor krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Geană bereikt de bal nog maar net als eerste. Geană geeft een hoge lob. Tseberidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tseberidis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Skóra z Kapelusza - POŁAJEWO 1:8

77e minuut.
Kantor is nu in balbezit. Nadirov verovert de bal door een tackle van achteren. Dindar bereikt de bal nog maar net als eerste. Tseberidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tseberidis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skóra z Kapelusza - POŁAJEWO 1:9

84e minuut.
Kantor onderschept slim de pass. Kantor geeft de bal voor. Lua is nu in balbezit. Lua geeft de bal voor. Kleo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skóra z Kapelusza 51%, POŁAJEWO 49%.
Skóra z Kapelusza - POŁAJEWO 1:9