Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - Patataj
YAKUZA Tactiek boryna2
44% Balbezit 56%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 37
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33 gemiddelde waardering 59.9
weak Schieten adequate
weak Passen excellent
adequate Verdedigen formidable


3e minuut.
Parusel rent richting de bal. Parusel passt de bal met de wreef. Daar is Bakırcı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chwalony bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwalony haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - Patataj 0:1

6e minuut.
Mardegan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brahimi is nu in balbezit. Parusel verovert de bal door een tackle van achteren. Parusel geeft een hoge lob. Daar is Chwalony, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bruschio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Chwalony rent richting de bal. Chwalony haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

7e minuut.
da Rosa onderschept slim de pass. Molina rent richting de bal. da Rosa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. da Rosa krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Lancelowski rent richting de bal. Lancelowski passt de bal met de wreef. Stefańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakırcı onderschept slim de pass. Bakırcı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Bakırcı kopt de bal weg. Chwalony is nu in balbezit. Bazluk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chwalony is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chwalony kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - Patataj 0:2

12e minuut.
Stefańczyk rent richting de bal. Stefańczyk geeft een lange en hoge pass. Puszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Puszka geeft een lange en hoge pass. Chwalony krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bruschio probeert naar een medespeler te passen. Mardegan kopt de bal weg. Bakırcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakırcı geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
da Rosa passt de bal zonder na te denken. Puszka geeft een hoge lob. Chwalony bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwalony schiet op doel. Bruschio probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Daar is Brahimi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mardegan is nu in balbezit. Mardegan speelt de bal door. Bakırcı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakırcı schiet op doel. Bruschio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - Patataj 0:3

28e minuut.
Molina kopt de bal weg. Puszka rent richting de bal. Puszka passt de bal zonder na te denken. Chwalony is nu in balbezit. Chwalony draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Puszka bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefańczyk is nu in balbezit. Puszka verovert de bal door een tackle van achteren. Puszka geeft een lange en hoge pass. Chwalony krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Bruschio met een harde bal richting middenveld. Guzman kopt de bal weg. Lancelowski rent richting de bal. Lancelowski geeft een hoge lob. Bakırcı krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Inworp. Parusel met de inworp. Puszka rent richting de bal. Puszka geeft een hoge lob. Bakırcı maakt een snoekduik en kopt de bal. Bruschio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Brahimi passt de bal zonder na te denken. Mardegan met een sublieme pass. Chwalony rent richting de bal. Chwalony schiet op doel. Bruschio probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Buitenspel voor Molina. Goede buitenspelval van de verdediging. Artiles neemt vlug de vrije trap. Stefańczyk rent richting de bal. Chwalony onderschept slim de pass. Chwalony draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Bazluk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puszka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parusel geeft de bal voor. Prideaux kopt de bal weg. Bruschio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chwalony rent richting de bal. Bakırcı is nu in balbezit. Bakırcı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - Patataj 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 84%, Patataj 16%.
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - Patataj 0:4

48e minuut.
Daar is Bakırcı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Starszak rent richting de bal. Bakırcı onderschept slim de pass. Bakırcı geeft een lange en hoge pass. Chwalony krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Parusel geeft de bal voor. Starszak is nu in balbezit. Bakırcı verovert de bal door een tackle van achteren. Bakırcı haalt uit met een fantastische trap. Bruschio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - Patataj 0:5

57e minuut.
Năftănăilă speelt de bal door. Puszka is nu in balbezit. Puszka passt de bal zonder na te denken. Bakırcı is nu in balbezit. Bakırcı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Lancelowski speelt de bal door. Daar is Chwalony, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brahimi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chwalony raakt geblesseerd tijdens het duel. Mardegan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bruschio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stefańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefańczyk geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mardegan neemt de hoekschop. Chwalony springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Daar is Szkrabik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stefańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakırcı onderschept slim de pass. Bakırcı draait met de bal, schiet en ... Bruschio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Parusel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Prideaux de bal. Bruschio probeert naar een medespeler te passen. Mardegan rent richting de bal. Mardegan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Molina rent richting de bal. Artiles verovert de bal door een tackle van achteren. Artiles probeert naar een medespeler te passen. Bakırcı heeft problemen om de bal te vangen. Bakırcı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - Patataj 0:6

77e minuut.
Chwalony passt de bal met de wreef. Puszka geeft een hoge lob. Bakırcı rent richting de bal. Bakırcı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - Patataj 0:7

79e minuut.
Klungelig pakt Prideaux de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mardegan neemt de hoekschop. Chwalony krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Doeltrap. Bruschio trapt de bal weg. Puszka met een sublieme pass. Chwalony heeft problemen om de bal te vangen. Chwalony schiet op doel. Bruschio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Mardegan geeft een lange en hoge pass. Bazluk rent richting de bal. Bakırcı onderschept slim de pass. Bakırcı haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Starszak de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: -ŁÓDZKA OŚMIORNICA - 87%, Patataj 13%.
-ŁÓDZKA OŚMIORNICA - - Patataj 0:7