Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czarni FC Varsovia Warszawa
1 Tactiek 3-5-8
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 48.9
good Schieten solid
adequate Passen formidable
formidable Verdedigen average


2e minuut.
Colţan speelt de bal door. Polczyk rent richting de bal. Polczyk passt de bal zonder na te denken. Putaansuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Putaansuu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Putowski rent richting de bal. Wężowiecki onderschept slim de pass. Szwykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężowiecki onderschept slim de pass. Wężowiecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Wężowiecki passt de bal zonder na te denken. Xuân Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Nam probeert naar een medespeler te passen. Yusifoğlu is nu in balbezit. Yusifoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Polczyk onderschept slim de pass. Landolfo rent richting de bal. Landolfo met een sublieme pass. Yusifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Landolfo passt de bal zonder na te denken. Colţan rent richting de bal. Colţan probeert naar een medespeler te passen. Wężowiecki is nu in balbezit. Wężowiecki draait met de bal, schiet en ... Leśniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Xuân Nam passt de bal zonder na te denken. Colţan heeft problemen om de bal te vangen. Colţan passt de bal met de wreef. Wężowiecki is nu in balbezit. Wężowiecki schiet op doel. Leśniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Landolfo met een sublieme pass. Konik is nu in balbezit. Wężowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan rent richting de bal. Colţan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Muziek rent richting de bal. Muziek geeft de bal voor. Szwykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężowiecki onderschept slim de pass. Wężowiecki schiet op doel. Leśniak bokst de bal weg.

41e minuut.
Yusifoğlu passt de bal met de wreef. Xuân Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Nam passt de bal zonder na te denken. Yusifoğlu rent richting de bal. Yusifoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarni FC 57%, Varsovia Warszawa 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Czarni FC - Varsovia Warszawa 0:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mešović komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Daar is Konik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konik probeert naar een medespeler te passen. Mešović rent richting de bal. Mešović schiet op doel. Leśniak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarni FC - Varsovia Warszawa 0:1

56e minuut.
Xuân Nam passt de bal zonder na te denken. Konik is nu in balbezit. Konik passt de bal in één keer door. Yusifoğlu rent richting de bal. Yusifoğlu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Bardi passt de bal zonder na te denken. Muziek is nu in balbezit. Muziek geeft een lange en hoge pass. Mešović is nu in balbezit. Mešović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kurtul komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Polczyk geeft de bal voor. Lewator rent richting de bal. Muziek maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Muziek naar de kleedkamers voor een vroege douche. Lewator is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Putowski met een snel genomen vrije trap. Judek rent richting de bal. Judek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Nałęcz rent richting de bal. Nałęcz geeft een lange en hoge pass. Judek rent richting de bal. Judek draait met de bal, schiet en ... Landini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Czarni FC - Varsovia Warszawa 1:1

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tamulski komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Tamulski heeft problemen om de bal te vangen. Polczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yusifoğlu. Polczyk roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Polczyk kan niet meer verder spelen. Dazhuang komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Daar is Mešović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dazhuang is nu in balbezit. Mešović maakt een afschuwelijke overtreding. Mešović krijgt een gele kaart. Dazhuang is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mola komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Lewator bereikt de bal nog maar net als eerste. Konik maakt een afschuwelijke overtreding. Lewator raakt geblesseerd tijdens het duel. Tuul komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Dazhuang geeft de bal voor. Judek rent richting de bal. Landolfo rent richting de bal. Judek onderschept slim de pass. Judek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Xuân Nam probeert naar een medespeler te passen. Yusifoğlu rent richting de bal. Tamulski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tamulski krijgt een gele kaart. Yusifoğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Landolfo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mešović springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Putaansuu kopt de bal weg. Machiels probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Judek is nu in balbezit. Judek draait met de bal, schiet en ... Kurtul probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Nałęcz geeft een hoge lob. Daar is Mola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Judek rent richting de bal. Judek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tuovila de bal onder controle te krijgen. Landini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Klungelig pakt Tuul de bal. Tuul met een sublieme pass. Colţan probeert naar een medespeler te passen. Mešović rent richting de bal. Mešović schiet op doel. Leśniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarni FC 50%, Varsovia Warszawa 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Czarni FC - Varsovia Warszawa 1:1