Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wisła Krakał KKS Chrzypsko Wielkie
murujemy Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
30% Spel op eigen helft 70%
41 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 19.3
very good Schieten unsatisfactory
very good Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Daar is Vílchez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vílchez passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Diyadin de bal. Diyadin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Krakał - KKS Chrzypsko Wielkie 1:0

10e minuut.
Diyadin is nu in balbezit. Sutryk verovert de bal door een tackle van achteren. Sutryk met een sublieme pass. Cuthbert is nu in balbezit. Cuthbert geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Diyadin is nu in balbezit. Diyadin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Krakał - KKS Chrzypsko Wielkie 2:0

13e minuut.
El-Soleimani met een sublieme pass. Cuthbert heeft problemen om de bal te vangen. Cuthbert passt de bal zonder na te denken. Diyadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Diyadin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Diyadin kopt de bal weg. Cuthbert is nu in balbezit. Diyadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Diyadin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Krakał - KKS Chrzypsko Wielkie 3:0

17e minuut.
Ladislav geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rduch met de inworp. Budziszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Budziszewski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Senderowski geeft een lange en hoge pass. Paszkowski kopt de bal weg. Barczyk probeert naar een medespeler te passen. Diyadin is nu in balbezit. Diyadin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kaduk probeert naar een medespeler te passen. Vílchez kopt de bal weg. Diyadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Diyadin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Cuthbert passt de bal zonder na te denken. Gehrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Gehrig passt de bal met de wreef. Daar is Diyadin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diyadin draait met de bal, schiet en ... Kaduk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Cuthbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuthbert met een sublieme pass. Diyadin is nu in balbezit. Diyadin draait met de bal, schiet en ... Kaduk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Krakał - KKS Chrzypsko Wielkie 4:0

27e minuut.
Cuthbert geeft de bal voor. Diyadin heeft problemen om de bal te vangen. Sutryk rent richting de bal. Diyadin verovert de bal door een tackle van achteren. Diyadin schiet op doel. Kaduk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Diyadin haalt uit met een fantastische trap. Kaduk met een sublieme pass. Gehrig met een sublieme pass. Diyadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Diyadin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
El-Soleimani rent richting de bal. El-Soleimani geeft de bal voor. Linda heeft problemen om de bal te vangen. Diyadin rent richting de bal. Diyadin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Sutryk passt de bal zonder na te denken. Senderowski rent richting de bal. Cuthbert onderschept slim de pass. Cuthbert geeft een hoge lob. Diyadin heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Krakał - KKS Chrzypsko Wielkie 5:0

38e minuut.
Barczyk rent richting de bal. Barczyk met een sublieme pass. Diyadin is nu in balbezit. Diyadin draait met de bal, schiet en ... Kaduk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Krakał - KKS Chrzypsko Wielkie 6:0

40e minuut.
Cuthbert onderschept slim de pass. Cuthbert probeert naar een medespeler te passen. Cetner bereikt de bal nog maar net als eerste. Diyadin onderschept slim de pass. Diyadin haalt uit met een fantastische trap. Kaduk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

42e minuut.
Cuthbert passt de bal met de wreef. Cetner bereikt de bal nog maar net als eerste. Diyadin onderschept slim de pass. Diyadin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Krakał - KKS Chrzypsko Wielkie 7:0

43e minuut.
Izbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuthbert verovert de bal door een tackle van achteren. Cuthbert passt de bal zonder na te denken. Diyadin is nu in balbezit. Diyadin schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Krakał - KKS Chrzypsko Wielkie 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Krakał 31%, KKS Chrzypsko Wielkie 69%.
Wisła Krakał - KKS Chrzypsko Wielkie 8:0

46e minuut.
Pyrka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cuthbert de bal. Cuthbert passt de bal met de wreef. Diyadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Diyadin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Əzizbəyov probeert naar een medespeler te passen. Diyadin is nu in balbezit. Sutryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuthbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuthbert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Daar is Barczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gehrig speelt de bal door. Cetner rent richting de bal. Diyadin onderschept slim de pass. Diyadin schiet op doel. Kaduk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Barczyk met een sublieme pass. Cuthbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuthbert passt de bal met de wreef. Diyadin heeft problemen om de bal te vangen. Diyadin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Diyadin is nu in balbezit. Diyadin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Diyadin passt de bal in één keer door. Barczyk speelt de bal door. Diyadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Diyadin draait met de bal, schiet en ... Linda probeert de bal aan de voet te houden. Kaduk bokst de bal weg.

64e minuut.
Barczyk speelt de bal door. Cuthbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuthbert passt de bal zonder na te denken. Diyadin rent richting de bal. Diyadin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Krakał - KKS Chrzypsko Wielkie 9:0

74e minuut.
Gehrig rent richting de bal. Gehrig geeft een hoge lob. Diyadin rent richting de bal. Diyadin draait met de bal, schiet en ... Kaduk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Cuthbert probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Barczyk de bal. Barczyk passt de bal zonder na te denken. Diyadin rent richting de bal. Diyadin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Krakał - KKS Chrzypsko Wielkie 10:0

78e minuut.
Gehrig met een sublieme pass. Cuthbert probeert naar een medespeler te passen. Cetner is nu in balbezit. Diyadin onderschept slim de pass. Diyadin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ladislav probeert de bal met de borst te controleren. Ladislav speelt de bal door. Barczyk probeert naar een medespeler te passen. Diyadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Diyadin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Cuthbert met de inworp. Barczyk is nu in balbezit. Barczyk passt de bal in één keer door. Diyadin heeft problemen om de bal te vangen. Diyadin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Inworp. Vílchez met de inworp. Cuthbert geeft een hoge lob. Diyadin springt en kopt de bal. Kaduk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
El-Soleimani met de inworp. Cuthbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuthbert passt de bal in één keer door. Diyadin bereikt de bal nog maar net als eerste. Diyadin draait met de bal, schiet en ... Kaduk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Vílchez speelt de bal door. Cuthbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuthbert passt de bal in één keer door. Diyadin is nu in balbezit. Diyadin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Budziszewski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Vílchez de bal onder controle te krijgen. Vílchez passt de bal in één keer door. Diyadin is nu in balbezit. Diyadin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Krakał 28%, KKS Chrzypsko Wielkie 72%.
Wisła Krakał - KKS Chrzypsko Wielkie 10:0