Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Varsovia Warszawa KKS Chrzypsko Wielkie
3-5-8 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
16% Spel op eigen helft 84%
51 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 19.5
solide Schieten waardeloos
formidabel Passen slecht
redelijk Verdedigen slecht


1e minuut.
Xuân Nam bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Nam met een sublieme pass. Konik probeert naar een medespeler te passen. Wężowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężowiecki haalt uit met een fantastische trap. Kaduk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Wężowiecki is nu in balbezit. Konik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ośródka. Ośródka krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Wężowiecki rent richting de bal. Wężowiecki passt de bal met de wreef. Yusifoğlu rent richting de bal. Yusifoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Varsovia Warszawa - KKS Chrzypsko Wielkie 1:0

6e minuut.
Sutryk verovert de bal door een tackle van achteren. Sutryk met een sublieme pass. Rekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifoğlu onderschept slim de pass. Yusifoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Wężowiecki haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Linda de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Xuân Nam neemt de hoekschop. Yusifoğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Wężowiecki passt de bal met de wreef. Colţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan passt de bal in één keer door. Yusifoğlu rent richting de bal. Yusifoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Wężowiecki is nu in balbezit. Colţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan geeft de bal voor. Yusifoğlu rent richting de bal. Yusifoğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Varsovia Warszawa - KKS Chrzypsko Wielkie 2:0

15e minuut.
Yusifoğlu is nu in balbezit. Colţan is nu in balbezit. Colţan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wężowiecki de bal. Wężowiecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Konik geeft een hoge lob. Yusifoğlu kopt de bal weg. Xuân Nam is nu in balbezit. Xuân Nam geeft de bal voor. Wężowiecki krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Varsovia Warszawa - KKS Chrzypsko Wielkie 3:0

23e minuut.
Linda trapt de bal weg. Konik kopt de bal weg. Ośródka heeft problemen om de bal te vangen. Wężowiecki rent richting de bal. Wężowiecki draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Xuân Nam is nu in balbezit. Yusifoğlu is nu in balbezit. Yusifoğlu passt de bal met de wreef. Wężowiecki is nu in balbezit. Wężowiecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Varsovia Warszawa - KKS Chrzypsko Wielkie 4:0

28e minuut.
Xuân Nam passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Yusifoğlu de bal. Sutryk onderschept slim de pass. Colţan onderschept slim de pass. Colţan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Yusifoğlu speelt de bal door. Colţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan haalt uit met een fantastische trap. Cetner probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Varsovia Warszawa - KKS Chrzypsko Wielkie 5:0

32e minuut.
Wężowiecki speelt de bal door. Konik is nu in balbezit. Ośródka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Ośródka moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ośródka schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

33e minuut.
Daar is Yusifoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sutryk rent richting de bal. Yusifoğlu onderschept slim de pass. Wężowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wężowiecki draait met de bal, schiet en ... Kaduk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Colţan is nu in balbezit. Colţan passt de bal zonder na te denken. Wężowiecki is nu in balbezit. Yusifoğlu is nu in balbezit. Yusifoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Senderowski probeert naar een medespeler te passen. Tuovila rent richting de bal. Tuovila passt de bal in één keer door. Yusifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifoğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kaduk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Varsovia Warszawa 16%, KKS Chrzypsko Wielkie 84%.
Varsovia Warszawa - KKS Chrzypsko Wielkie 5:0

49e minuut.
Colţan met een sublieme pass. Klungelig pakt Wężowiecki de bal. Wężowiecki passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Yusifoğlu de bal. Yusifoğlu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mešović komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Doeltrap. Landini trapt de bal weg. Konik kopt de bal weg. Mešović rent richting de bal. Mešović draait met de bal, schiet en ... Kaduk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kurtul komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Mešović probeert de bal aan de voet te houden. Konik is nu in balbezit. Konik speelt de bal door. Yusifoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Yusifoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Doeltrap. Kaduk met een harde bal richting middenveld. Konik kopt de bal weg. Daar is Mešović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mešović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Kaduk met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Konik de bal. Konik passt de bal in één keer door. Mešović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mešović draait met de bal, schiet en ... Kaduk bokst de bal weg.

69e minuut.
Xuân Nam met de inworp. Yusifoğlu kan de bal niet met de borst controleren. Yusifoğlu speelt de bal door. Colţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yusifoğlu rent richting de bal. Yusifoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Varsovia Warszawa - KKS Chrzypsko Wielkie 6:0

72e minuut.
Colţan is nu in balbezit. Colţan probeert naar een medespeler te passen. Mešović is nu in balbezit. Konik bereikt de bal nog maar net als eerste. Konik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Budziszewski probeert de bal met de borst te controleren. Colţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan speelt de bal door. Mešović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mešović draait met de bal, schiet en ... Kaduk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Colţan is nu in balbezit. Colţan passt de bal zonder na te denken. Konik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mešović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mešović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Daar is Colţan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colţan passt de bal met de wreef. Yusifoğlu is nu in balbezit. Yusifoğlu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Linda de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Xuân Nam zal de hoekschop nemen. Kaduk speelt de bal door. Konik kopt de bal weg. Mešović heeft problemen om de bal te vangen. Mešović draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tuul komt het veld opgelopen. Linda trapt de bal weg. Mešović is nu in balbezit. Mešović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Machiels bereikt de bal nog maar net als eerste. Machiels probeert naar een medespeler te passen. Xuân Nam probeert naar een medespeler te passen. Colţan bereikt de bal nog maar net als eerste. Colţan draait met de bal, schiet en ... Kaduk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mešović heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Varsovia Warszawa - KKS Chrzypsko Wielkie 7:0

89e minuut.
Landolfo rent richting de bal. Tuul rent richting de bal. Tuul passt de bal in één keer door. Mešović rent richting de bal. Mešović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Varsovia Warszawa 16%, KKS Chrzypsko Wielkie 84%.
Varsovia Warszawa - KKS Chrzypsko Wielkie 7:0