Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
barakuda77 Lesne Dziadki 2
yyyy Tactiek barca
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
6 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 51.1
zeer goed Schieten zeer goed
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
de Aguilar Malda is nu in balbezit. de Aguilar Malda passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Collodet de bal. Ojanpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojanpää schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Toderaşca passt de bal met de wreef. Stygienko is nu in balbezit. Stygienko passt de bal met de wreef. Ojanpää rent richting de bal. Ojanpää schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
barakuda77 - Lesne Dziadki 2 0:1

20e minuut.
Sigmund passt de bal zonder na te denken. Sturdza is nu in balbezit. Sturdza probeert naar een medespeler te passen. Ojanpää rent richting de bal. Ojanpää draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Stygienko is nu in balbezit. Stygienko passt de bal zonder na te denken. Ojanpää is nu in balbezit. Ojanpää haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
barakuda77 - Lesne Dziadki 2 0:2

29e minuut.
Cheba heeft problemen om de bal te vangen. Cheba passt de bal zonder na te denken. Boloboc is nu in balbezit. Guillet rent richting de bal. Guillet draait met de bal, schiet en ... Wysopal bokst de bal weg.

33e minuut.
Ángel rent richting de bal. Delbono onderschept slim de pass. Toderaşca verovert de bal door een tackle van achteren. Toderaşca speelt de bal door. Sturdza is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ángel neemt de hoekschop. Ojanpää krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Armenteros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Ángel met een sublieme pass. Klungelig pakt Sturdza de bal. Sturdza passt de bal met de wreef. Ojanpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojanpää haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Collodet geeft een hoge lob. Hungler kan de bal niet met de borst controleren. Guillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillet draait met de bal, schiet en ... Wysopal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
barakuda77 - Lesne Dziadki 2 1:2

39e minuut.
Toderaşca speelt de bal door. Petretti rent richting de bal. Guillet bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
barakuda77 - Lesne Dziadki 2 2:2

42e minuut.
Stygienko rent richting de bal. Medina verovert de bal door een tackle van achteren. Medina passt de bal met de wreef. Ojanpää rent richting de bal. Ojanpää schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Sigmund geeft een lange en hoge pass. Stygienko rent richting de bal. Stygienko passt de bal in één keer door. Ojanpää rent richting de bal. Ojanpää draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
barakuda77 - Lesne Dziadki 2 2:3

45e minuut.
Azar speelt de bal door. de Aguilar Malda probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Grillini de bal. Ojanpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojanpää draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barakuda77 74%, Lesne Dziadki 2 26%.
barakuda77 - Lesne Dziadki 2 2:3

48e minuut.
Sigmund geeft de bal voor. Stygienko rent richting de bal. Medina begaat een overtreding. Stygienko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Antonescu wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Dámosy geeft een lange en hoge pass. Delbono bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ángel zijn tegenspeler op de grond. Ángel krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Delbono is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Collodet zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Antonescu kopt de bal weg. Stygienko rent richting de bal. Stygienko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Armenteros trapt de bal weg. Toderaşca kopt de bal weg. Klungelig pakt de Aguilar Malda de bal. Ojanpää is nu in balbezit. Ojanpää haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
barakuda77 - Lesne Dziadki 2 2:4

52e minuut.
Azar is nu in balbezit. Azar geeft een lange en hoge pass. Ángel kopt de bal weg. Ojanpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojanpää draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Sigmund onderschept slim de pass. Sigmund geeft een lange en hoge pass. Ojanpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Ojanpää draait met de bal, schiet en ... Armenteros maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

66e minuut.
Delbono controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Piera komt het veld opgelopen.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chruszcz komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Ángel met een sublieme pass. Toderaşca rent richting de bal. Toderaşca probeert naar een medespeler te passen. Ojanpää heeft problemen om de bal te vangen. Ojanpää draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: barakuda77 60%, Lesne Dziadki 2 40%.
barakuda77 - Lesne Dziadki 2 2:4