Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LBW FC HydraGrzesio
lbw Tactiek Hydra
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
2 Doelpogingen 18
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.7 gemiddelde waardering 55.6
adequate Schieten very good
adequate Passen solid
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Grzegórzecki geeft een hoge lob. Dobrý is nu in balbezit. Gürol maakt een afschuwelijke overtreding. Gürol krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Vodrážko is nu in balbezit. Vodrážko passt de bal met de wreef. Guereschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guereschi schiet op doel. Wożniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LBW - FC HydraGrzesio 0:1

15e minuut.
Scopece rent richting de bal. Laruccia onderschept slim de pass. Chapman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Laruccia raakt geblesseerd tijdens het duel. Laruccia met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Vodrážko rent richting de bal. Guereschi rent richting de bal. Pambasso onderschept slim de pass. Vodrážko verovert de bal door een tackle van achteren. Vodrážko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Dobrý kopt de bal weg. Gürol heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guereschi. Guereschi krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Pambasso raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Twarkowski komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Gürol is nu in balbezit. Gürol speelt de bal door. Lagorio heeft problemen om de bal te vangen. Ghiţulescu rent richting de bal. Ghiţulescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Laruccia passt de bal zonder na te denken. Daar is Tulp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vodrážko rent richting de bal. Guereschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Guereschi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

40e minuut.
Guereschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürol is nu in balbezit. Guereschi verovert de bal door een tackle van achteren. Guereschi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LBW 47%, FC HydraGrzesio 53%.
LBW - FC HydraGrzesio 0:1

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wożniak met een harde bal richting middenveld. Nizielski kopt de bal weg. Vodrážko is nu in balbezit. Vodrážko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Daar is Dobrý, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghiţulescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dobrý raakt geblesseerd tijdens het duel. Čukvas komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Laruccia onderschept slim de pass. Laruccia passt de bal zonder na te denken. Guereschi rent richting de bal. Guereschi draait met de bal, schiet en ... Wożniak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LBW - FC HydraGrzesio 0:2

62e minuut.
Kamara komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Dobrý met de inworp. Čukvas is nu in balbezit. Čukvas geeft een hoge lob. Guereschi rent richting de bal. Guereschi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Dobrý kopt de bal weg. Kamara rent richting de bal. Kamara met een sublieme pass. Guereschi is nu in balbezit. Guereschi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ghiţulescu passt de bal in één keer door. Pasichnichenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasichnichenko met een sublieme pass. Kamara rent richting de bal. Kamara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Daar is Andreazza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čukvas verovert de bal door een tackle van achteren. Čukvas speelt de bal door. Guereschi rent richting de bal. Guereschi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Ghiţă verovert de bal door een tackle van achteren. Ghiţă geeft een lange en hoge pass. Guereschi rent richting de bal. Guereschi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Klungelig pakt Andreazza de bal. Laruccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Laruccia geeft een lange en hoge pass. Dobrý rent richting de bal. Dobrý haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LBW 52%, FC HydraGrzesio 48%.
LBW - FC HydraGrzesio 0:2
LBW