Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rolnik Odcinek Gniewusy
Jajaca Tactiek piłeczka
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
18 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 48.5
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


2e minuut.
Mavar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavar probeert naar een medespeler te passen. Corbu rent richting de bal. Corbu schiet op doel. Na een snelle pass probeert Woźniakowski de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piątek met de inworp. Paszczyszyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Paszczyszyn haalt uit met een fantastische trap. Chrysanthakopoulos kopt de bal weg. Borgo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Tekiela heeft problemen om de bal te vangen. Tekiela probeert naar een medespeler te passen. Mavar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mavar geeft de bal voor. Soboczyński kopt de bal weg. Kazimierowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ernemann probeert de bal met de borst te controleren. Soboczyński is nu in balbezit. Soboczyński passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Strömberg de bal onder controle te krijgen. Strömberg draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Szeregowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeregowy speelt de bal door. Chrysanthakopoulos met een sublieme pass. Okoński rent richting de bal. Okoński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Olędzki geeft een hoge lob. Corbu is nu in balbezit. Corbu passt de bal zonder na te denken. Strömberg is nu in balbezit. Strömberg schiet op doel. Kazimierowicz bokst de bal weg.

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Okoński zal de hoekschop nemen. Piątek kopt de bal weg. Paszczyszyn is nu in balbezit. Paszczyszyn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rolnik Odcinek - Gniewusy 1:0

41e minuut.
Strömberg rent richting de bal. Waz is nu in balbezit. Waz passt de bal zonder na te denken. Ogierman is nu in balbezit. Ogierman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Tekiela probeert naar een medespeler te passen. Koniarek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Corbu. Corbu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rolnik Odcinek 48%, Gniewusy 52%.
Rolnik Odcinek - Gniewusy 1:0

56e minuut.
Strömberg passt de bal zonder na te denken. Laasmäe probeert naar een medespeler te passen. Corbu is nu in balbezit. Corbu draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rolnik Odcinek - Gniewusy 1:1

74e minuut.
Szeregowy rent richting de bal. Met opzet legt Corbu zijn tegenspeler op de grond. Szeregowy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szeregowy zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Okoński rent richting de bal. Okoński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Piątek geeft een lange en hoge pass. Chrysanthakopoulos rent richting de bal. Paszczyszyn onderschept slim de pass. Paszczyszyn schiet op doel. Borgo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rolnik Odcinek - Gniewusy 2:1

77e minuut.
Szeregowy passt de bal zonder na te denken. Okoński rent richting de bal. Okoński passt de bal in één keer door. Paszczyszyn is nu in balbezit. Paszczyszyn schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Waz geeft de bal voor. Kapuściński rent richting de bal. Kapuściński geeft een hoge lob. Paszczyszyn is nu in balbezit. Paszczyszyn schiet op doel. Borgo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rolnik Odcinek - Gniewusy 3:1

85e minuut.
Szeregowy passt de bal met de wreef. Piątek met een sublieme pass. Klungelig pakt Ogierman de bal. Paszczyszyn is nu in balbezit. Paszczyszyn haalt uit met een fantastische trap. Borgo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rolnik Odcinek 37%, Gniewusy 63%.
Rolnik Odcinek - Gniewusy 3:1