Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC PowerShell FC Harrow
Shell3 Tactiek Piterowa
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
50.2 gemiddelde waardering 53.4
very good Schieten formidable
adequate Passen solid
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Klungelig pakt Grygiel de bal. Şoneriu rent richting de bal. Rupala geeft een lange en hoge pass. Balient is nu in balbezit. Balient draait met de bal, schiet en ... Prażmowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Rupala probeert naar een medespeler te passen. Tablado bereikt de bal nog maar net als eerste. Pósa verovert de bal door een tackle van achteren. Balient rent richting de bal. Balient draait met de bal, schiet en ... Prażmowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PowerShell - FC Harrow 0:1

7e minuut.
Grygiel is nu in balbezit. Şoneriu begaat een overtreding. Grygiel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Macher met een snel genomen vrije trap. Daar is Fleites, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fleites geeft de bal voor. Balient springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Belmonte onderschept slim de pass. Grygiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmonte verovert de bal door een tackle van achteren. Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu haalt uit met een fantastische trap. Norambuena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Rupala passt de bal zonder na te denken. Fleites bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleites geeft een hoge lob. Pósa krijgt zijn hoofd ertegen. Prażmowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PowerShell - FC Harrow 0:2

18e minuut.
Rupala rent richting de bal. Rupala passt de bal met de wreef. Rusnarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusnarczyk geeft een hoge lob. Pósa maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Keseciler kopt de bal weg. Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Chişcanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chişcanu schiet op doel. Norambuena maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PowerShell - FC Harrow 1:2

39e minuut.
Rupala probeert naar een medespeler te passen. Fleites bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleites passt de bal in één keer door. Balient rent richting de bal. Balient schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Tablado geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rupala met een snelle inworp. Fleites geeft de bal voor. Pósa krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PowerShell 60%, FC Harrow 40%.
FC PowerShell - FC Harrow 1:2

47e minuut.
Rusnarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Łażewski verovert de bal door een tackle van achteren. Łażewski probeert naar een medespeler te passen. Belmonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmonte haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Rusnarczyk rent richting de bal. Navarrete verovert de bal door een tackle van achteren. Navarrete geeft de bal voor. Chişcanu rent richting de bal. Chişcanu haalt uit met een fantastische trap. Norambuena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Macher rent richting de bal. Keseciler verovert de bal door een tackle van achteren. Keseciler geeft een lange en hoge pass. Belmonte maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Rupala rent richting de bal. Rupala passt de bal met de wreef. Balient is nu in balbezit. Balient haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PowerShell - FC Harrow 1:3

57e minuut.
Łęczycki met de inworp. Keseciler is nu in balbezit. Fleites verovert de bal door een tackle van achteren. Fleites geeft een hoge lob. Balient krijgt zijn hoofd ertegen. Prażmowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pósa rent richting de bal. Pósa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC PowerShell - FC Harrow 1:4

77e minuut.
Fleites passt de bal zonder na te denken. Tablado is nu in balbezit. Balient onderschept slim de pass. Balient schiet op doel. Prażmowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PowerShell - FC Harrow 1:5

83e minuut.
Grygiel geeft een hoge lob. Keseciler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chişcanu rent richting de bal. Chişcanu draait met de bal, schiet en ... Norambuena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PowerShell - FC Harrow 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PowerShell 52%, FC Harrow 48%.
FC PowerShell - FC Harrow 2:5