Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Frytz Jebson
1a1m Tactiek jakas
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
37.6 gemiddelde waardering 49.3
weak Schieten good
adequate Passen very good
adequate Verdedigen adequate


5e minuut.
Gamero bereikt de bal nog maar net als eerste. Widzisz verovert de bal door een tackle van achteren. Abelhudo onderschept slim de pass. Gamero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Frytz - Jebson 0:1

18e minuut.
Stasiorowski passt de bal zonder na te denken. Yazıcıoğlu is nu in balbezit. Yazıcıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Abelhudo rent richting de bal. Abelhudo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Gamero heeft problemen om de bal te vangen. Plēša is nu in balbezit. Gamero schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gamero krijgt een gele kaart. Plēša raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

24e minuut.
Yazıcıoğlu passt de bal zonder na te denken. Bearzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bearzi passt de bal in één keer door. Gamero rent richting de bal. Gamero draait met de bal, schiet en ... Skrętkowicz bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Yazıcıoğlu speelt de bal door. Berkiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Berkiner passt de bal met de wreef. Gamero rent richting de bal. Gamero draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Frytz - Jebson 0:2

30e minuut.
Škovrán geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wietrzny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gamero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamero geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Yazıcıoğlu passt de bal zonder na te denken. Gamero heeft problemen om de bal te vangen. Korbiel rent richting de bal. Gamero verovert de bal door een tackle van achteren. Gamero schiet op doel. Paal!

43e minuut.
Klungelig pakt Stasiorowski de bal. Stasiorowski geeft een hoge lob. Poole kopt de bal weg. Korbiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Korbiel geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Frytz 65%, Jebson 35%.
FC Frytz - Jebson 0:2

46e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Poole zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Korbiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamero is nu in balbezit. Gamero schiet op doel. Skrętkowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Frytz - Jebson 0:3

61e minuut.
Stasiorowski kopt de bal weg. Gamero is nu in balbezit. Korbiel maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Korbiel naar de kleedkamers voor een vroege douche.

64e minuut.
Yazıcıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Gamero rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Widzisz ... Strafschop! Widzisz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Gamero is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gamero legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Skrętkowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Frytz - Jebson 0:4

67e minuut.
Przyjemski is nu in balbezit. Stasiorowski is nu in balbezit. Grzybiński maakt een afschuwelijke overtreding. Grzybiński krijgt een gele kaart. Stasiorowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Stasiorowski kan niet meer verder spelen. Paciuga komt het veld opgelopen. Paciuga zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Perdigones is nu in balbezit. Abelhudo onderschept slim de pass. Abelhudo haalt uit met een fantastische trap. Skrętkowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Abelhudo is nu in balbezit. Abelhudo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Yazıcıoğlu onderschept slim de pass. Yazıcıoğlu speelt de bal door. Abelhudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abelhudo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Frytz - Jebson 0:5

81e minuut.
Paciuga probeert naar een medespeler te passen. Bearzi rent richting de bal. Bearzi speelt de bal door. Abelhudo rent richting de bal. Abelhudo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Frytz 69%, Jebson 31%.
FC Frytz - Jebson 0:5