Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Tornado wilki Łukiego
Normal Tactiek moja
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.1 gemiddelde waardering 46.5
goed Schieten goed
goed Passen formidabel
goed Verdedigen matig


4e minuut.
Chojka geeft de bal voor. Inworp. Wrehde met de inworp. Hasu rent richting de bal. Hasu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Vanacker is nu in balbezit. Vanacker passt de bal zonder na te denken. Boski met een sublieme pass. Terjék bereikt de bal nog maar net als eerste. Terjék draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Dąblewski met een sublieme pass. Ferranti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferranti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Fogl de bal. Fogl geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Vještica bereikt de bal nog maar net als eerste. Vještica speelt de bal door. Terjék rent richting de bal. Terjék schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Tornado - wilki Łukiego 1:0

18e minuut.
Klungelig pakt Boski de bal. Antinirre rent richting de bal. Antinirre passt de bal met de wreef. Loaiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Loaiza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Daar is Terjék, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stoppani bereikt de bal nog maar net als eerste. Terjék onderschept slim de pass. Ferranti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferranti schiet op doel. Grideanu bokst de bal weg.

29e minuut.
Wrehde rent richting de bal. Wrehde geeft een hoge lob. Mignani heeft problemen om de bal te vangen. Loaiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Loaiza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Brando geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chojka met een snelle inworp. Fogl geeft een hoge lob. Terjék springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Wilczycki speelt de bal door. Hasu rent richting de bal. Hasu met een sublieme pass. Klungelig pakt Loaiza de bal. Loaiza haalt uit met een fantastische trap. Tiến Dũng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Vanacker rent richting de bal. Hasu verovert de bal door een tackle van achteren. Loaiza rent richting de bal. Hasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasu schiet op doel. Tiến Dũng bokst de bal weg.

41e minuut.
Loaiza kopt de bal weg. Chojka onderschept slim de pass. Wrehde met een sublieme pass. Loaiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Loaiza haalt uit met een fantastische trap. Tiến Dũng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Buruk rent richting de bal. Buruk speelt de bal door. Wrehde geeft een lange en hoge pass. Loaiza krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KP Tornado - wilki Łukiego 1:1

45e minuut.
Inworp. Chojka met een snelle inworp. Fogl rent richting de bal. Fogl geeft een lange en hoge pass. Terjék springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Tornado 55%, wilki Łukiego 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KP Tornado - wilki Łukiego 1:1

69e minuut.
Inworp. Antinirre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vanacker is nu in balbezit. Hasu onderschept slim de pass. Hasu geeft een lange en hoge pass. Tiến Dũng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Buruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Buruk probeert naar een medespeler te passen. Wrehde rent richting de bal. Wrehde geeft een lange en hoge pass. Loaiza krijgt zijn hoofd ertegen. Tiến Dũng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Vještica probeert naar een medespeler te passen. Ferranti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buruk. Buruk krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Tornado 75%, wilki Łukiego 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KP Tornado - wilki Łukiego 1:1