Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rizzenbull Wojtuś Team
Normal Tactiek Normal
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 30.7
zwak Schieten matig
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Wysopal passt de bal zonder na te denken. Gallet rent richting de bal. Mureşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzenbull - Wojtuś Team 0:1

6e minuut.
Mureşanu verovert de bal door een tackle van achteren. Mureşanu speelt de bal door. Gallet is nu in balbezit. Gallet haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Szaleniec de bal onder controle te krijgen. Leśnodorski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gallet springt en kopt de bal. Leśnodorski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Wysopal probeert naar een medespeler te passen. Wyszyński rent richting de bal. Wyszyński geeft de bal voor. Gallet is nu in balbezit. Gallet draait met de bal, schiet en ... Leśnodorski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzenbull - Wojtuś Team 0:2

22e minuut.
Mureşanu verovert de bal door een tackle van achteren. Gallet bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşanu is nu in balbezit. Mureşanu schiet op doel. Szaleniec probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzenbull - Wojtuś Team 0:3

23e minuut.
Gallet is nu in balbezit. Mureşanu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bojarski. Bojarski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rizzenbull 67%, Wojtuś Team 33%.
Rizzenbull - Wojtuś Team 0:3

47e minuut.
Kusak speelt de bal door. Wyszyński is nu in balbezit. Wyszyński geeft een hoge lob. Gallet rent richting de bal. Gallet haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Wysopal met een sublieme pass. Mureşanu is nu in balbezit. Mureşanu geeft een hoge lob. Gallet probeert de bal met de borst te controleren. Gallet haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Leśnodorski trapt de bal weg van het doel. Wysopal kopt de bal weg. Baszko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gallet is nu in balbezit. Gallet haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Mureşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşanu met een sublieme pass. Wysopal bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysopal geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzenbull - Wojtuś Team 0:4

58e minuut.
Daar is Sejud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mureşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallet is nu in balbezit. Mureşanu is nu in balbezit. Mureşanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Macourek geeft een lange en hoge pass. Wysopal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallet rent richting de bal. Gallet draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzenbull - Wojtuś Team 0:5

80e minuut.
Wysopal verovert de bal door een tackle van achteren. Wysopal geeft de bal voor. Mitsibonas probeert naar een medespeler te passen. Baszko heeft problemen om de bal te vangen. Baszko onderschept slim de pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rizzenbull 81%, Wojtuś Team 19%.
Rizzenbull - Wojtuś Team 0:5