Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Harrow Dzieci Diuny
Piterowa Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
13% Spel op eigen helft 87%
47 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 21.6
outstanding Schieten poor
very good Passen unsatisfactory
solid Verdedigen poor


1e minuut.
Pósa verovert de bal door een tackle van achteren. Pósa passt de bal zonder na te denken. Fleites rent richting de bal. Fleites geeft een hoge lob. Balient maakt een snoekduik en kopt de bal. Obolewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Nærø verovert de bal door een tackle van achteren. Nærø geeft een hoge lob. Pósa kopt de bal weg. Balient bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Fleites geeft een lange en hoge pass. Daar is Pósa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Révfi onderschept slim de pass. Pósa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pósa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - Dzieci Diuny 1:0

16e minuut.
Rusnarczyk passt de bal met de wreef. Daar is Révfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pósa is nu in balbezit. Pósa schiet op doel. Obolewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - Dzieci Diuny 2:0

16e minuut.
Wdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wdowski passt de bal in één keer door. Rodriguez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pósa is nu in balbezit. Pósa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - Dzieci Diuny 3:0

18e minuut.
Noworyta is nu in balbezit. Noworyta passt de bal zonder na te denken. Bustei met een sublieme pass. Rusnarczyk geeft een lange en hoge pass. Balient is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Staniszewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rupala bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupala passt de bal in één keer door. Balient is nu in balbezit. Balient haalt uit met een fantastische trap. Obolewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pósa is nu in balbezit. Pósa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - Dzieci Diuny 4:0

22e minuut.
Rusnarczyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Révfi de bal. Balient rent richting de bal. Pósa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pósa schiet op doel. Paal!

24e minuut.
Rodriguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusnarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Rusnarczyk passt de bal in één keer door. Balient is nu in balbezit. Balient haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Obolewicz met een harde bal richting middenveld. Fleites kopt de bal weg. Daar is Balient, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balient draait met de bal, schiet en ... Obolewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - Dzieci Diuny 5:0

32e minuut.
Rusnarczyk geeft een lange en hoge pass. Balient bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient schiet op doel. Obolewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Gabriš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - Dzieci Diuny 6:0

35e minuut.
Fleites bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleites passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Balient de bal. Balient draait met de bal, schiet en ... Obolewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - Dzieci Diuny 7:0

37e minuut.
Rusnarczyk met de inworp. Rupala speelt de bal door. Gabriš is nu in balbezit. Balient onderschept slim de pass. Balient schiet op doel. Obolewicz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - Dzieci Diuny 8:0

38e minuut.
Stach probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wdowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balient rent richting de bal. Balient schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Gabriš geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fleites met een snelle inworp. Rupala bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupala geeft de bal voor. Obolewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Révfi verovert de bal door een tackle van achteren. Révfi probeert naar een medespeler te passen. Gabriš probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fleites geeft een hoge lob. Daar is Balient, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Balient is nu in balbezit. Balient haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - Dzieci Diuny 9:0

44e minuut.
Rodriguez is nu in balbezit. Balient onderschept slim de pass. Balient passt de bal met de wreef. Rupala geeft een lange en hoge pass. Pósa springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Harrow 16%, Dzieci Diuny 84%.
FC Harrow - Dzieci Diuny 9:0

47e minuut.
Obolewicz met een sublieme pass. Rupala rent richting de bal. Rupala passt de bal met de wreef. Balient bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Obolewicz trapt de bal weg. Grygiel kopt de bal weg. Pósa is nu in balbezit. Pósa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - Dzieci Diuny 10:0

52e minuut.
Balient kopt de bal weg. Rodriguez heeft problemen om de bal te vangen. Rupala rent richting de bal. Rupala geeft de bal voor. Pósa springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - Dzieci Diuny 11:0

54e minuut.
Pósa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Balient, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gabriš bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient onderschept slim de pass. Balient draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - Dzieci Diuny 12:0

55e minuut.
Pósa verovert de bal door een tackle van achteren. Rusnarczyk rent richting de bal. Rusnarczyk geeft de bal voor. Balient rent richting de bal. Balient schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - Dzieci Diuny 13:0

61e minuut.
Grygiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygiel passt de bal zonder na te denken. Gabriš heeft problemen om de bal te vangen. Pósa is nu in balbezit. Pósa passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Balient bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - Dzieci Diuny 14:0

63e minuut.
Fleites speelt de bal door. Daar is Rusnarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rusnarczyk passt de bal zonder na te denken. Pósa is nu in balbezit. Pósa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - Dzieci Diuny 15:0

64e minuut.
Balient onderschept slim de pass. Balient speelt de bal door. Fleites rent richting de bal. Fleites geeft een lange en hoge pass. Pósa maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Rosado is nu in balbezit. Rosado geeft een hoge lob. Klungelig pakt Révfi de bal. Balient is nu in balbezit. Balient haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - Dzieci Diuny 16:0

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Obolewicz met een harde bal richting middenveld. Rupala kopt de bal weg. Pósa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pósa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Grygiel is nu in balbezit. Grygiel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Balient de bal. Balient schiet op doel. Révfi probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Grygiel speelt de bal door. Fleites geeft een lange en hoge pass. Rusnarczyk kopt de bal weg. Pósa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pósa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - Dzieci Diuny 17:0

75e minuut.
Nærø geeft een lange en hoge pass. Fleites is nu in balbezit. Fleites speelt de bal door. Balient bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Balient is nu in balbezit. Balient haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Balient rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fleites zal de hoekschop nemen. Balient springt en kopt de bal. Obolewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pósa is nu in balbezit. Pósa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - Dzieci Diuny 18:0

77e minuut.
Révfi geeft de bal voor. Inworp. Rusnarczyk met de inworp. Grygiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygiel geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Rodriguez de bal onder controle te krijgen. Bustei bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustei passt de bal met de wreef. Rupala is nu in balbezit. Rupala draait met de bal, schiet en ... Paal!

80e minuut.
Rusnarczyk is nu in balbezit. Rusnarczyk passt de bal in één keer door. Pósa is nu in balbezit. Pósa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - Dzieci Diuny 19:0

80e minuut.
Révfi is nu in balbezit. Révfi geeft de bal voor. Rusnarczyk kan de bal niet met de borst controleren. Rusnarczyk geeft een hoge lob. Révfi kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Balient, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balient haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - Dzieci Diuny 20:0

83e minuut.
Rusnarczyk rent richting de bal. Rusnarczyk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Révfi de bal. Pósa is nu in balbezit. Pósa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Révfi is nu in balbezit. Pósa verovert de bal door een tackle van achteren. Pósa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - Dzieci Diuny 21:0

84e minuut.
Stach met een sublieme pass. Wdowski heeft problemen om de bal te vangen. Pósa onderschept slim de pass. Pósa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Obolewicz trapt de bal weg van het doel. Fleites met een sublieme pass. Balient heeft problemen om de bal te vangen. Balient geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Rupala rent richting de bal. Rupala passt de bal zonder na te denken. Fleites is nu in balbezit. Fleites geeft een lange en hoge pass. Balient springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - Dzieci Diuny 22:0

89e minuut.
Rusnarczyk onderschept slim de pass. Rusnarczyk geeft een lange en hoge pass. Fleites rent richting de bal. Fleites geeft de bal voor. Balient krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - Dzieci Diuny 23:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Harrow 11%, Dzieci Diuny 89%.
FC Harrow - Dzieci Diuny 23:0