Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Frytz FC PowerShell
1a1m Tactiek Shell3
42% Balbezit 58%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 19
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
35.5 gemiddelde waardering 47.6
weak Schieten very good
average Passen adequate
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Şoneriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoneriu haalt uit met een fantastische trap. Widzisz heeft problemen om de bal te vangen. Şoneriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoneriu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Daar is Şoneriu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Perdigones zijn tegenspeler op de grond. Şoneriu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Füst met een snel genomen vrije trap. Chişcanu rent richting de bal. Chişcanu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Perdigones de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Frytz - FC PowerShell 0:1

9e minuut.
Łażewski speelt de bal door. Aerts rent richting de bal. Widzisz begaat een overtreding. Aerts is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Şoneriu wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat. Skrętkowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Tudorache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudorache speelt de bal door. Perdigones is nu in balbezit. Chişcanu verovert de bal door een tackle van achteren. Chişcanu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Pytloch passt de bal zonder na te denken. Tablado is nu in balbezit. Tablado geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chişcanu de bal. Chişcanu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Skrętkowicz bokst de bal weg.

25e minuut.
Pytloch is nu in balbezit. Pytloch probeert naar een medespeler te passen. Machairidis rent richting de bal. Machairidis geeft de bal voor. Grzybiński springt en kopt de bal. Prażmowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Machairidis met een snelle inworp. Klungelig pakt Pytloch de bal. Pytloch geeft de bal voor. Grzybiński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Frytz - FC PowerShell 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Frytz 59%, FC PowerShell 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Frytz - FC PowerShell 1:1

50e minuut.
Klungelig pakt Gawin de bal. Keseciler rent richting de bal. Keseciler geeft de bal voor. Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Aerts kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Şoneriu de bal onder controle te krijgen. Widzisz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Şoneriu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Şoneriu neemt de penalty, wat een uithaal! Skrętkowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Perdigones bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdigones passt de bal in één keer door. Chişcanu met een sublieme pass. Daar is Şoneriu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şoneriu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Łażewski met een snelle inworp. Şoneriu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Korbiel. Korbiel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Frytz 74%, FC PowerShell 26%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Frytz - FC PowerShell 1:1