Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC PowerShell FC Frytz
Shell3 Tactiek 1a1m
62% Balbezit 38%
23% Spel op eigen helft 77%
23 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 28.5
very good Schieten unsatisfactory
adequate Passen weak
solid Verdedigen adequate


5e minuut.
Łażewski met een sublieme pass. Keseciler rent richting de bal. Keseciler passt de bal met de wreef. Belmonte rent richting de bal. Belmonte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Widzisz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dragomir met de inworp. Chişcanu is nu in balbezit. Chişcanu draait met de bal, schiet en ... Skrętkowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PowerShell - FC Frytz 1:0

15e minuut.
Korbiel is nu in balbezit. Şoneriu verovert de bal door een tackle van achteren. Keseciler speelt de bal door. Belmonte is nu in balbezit. Belmonte haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Plēša speelt de bal door. Inworp. Dragomir met een snelle inworp. Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Doeltrap. Skrętkowicz trapt de bal weg. Dragomir kopt de bal weg. Şoneriu rent richting de bal. Şoneriu haalt uit met een fantastische trap. Skrętkowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Şoneriu onderschept slim de pass. Şoneriu passt de bal zonder na te denken. Belmonte is nu in balbezit. Belmonte draait met de bal, schiet en ... Skrętkowicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
Şoneriu rent richting de bal. Chişcanu is nu in balbezit. Perdigones onderschept slim de pass. Şoneriu verovert de bal door een tackle van achteren. Şoneriu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Şoneriu passt de bal zonder na te denken. Keseciler rent richting de bal. Keseciler met een sublieme pass. Şoneriu heeft problemen om de bal te vangen. Şoneriu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Keseciler met een sublieme pass. Tudorache is nu in balbezit. Tudorache passt de bal in één keer door. Belmonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmonte haalt uit met een fantastische trap. Skrętkowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PowerShell - FC Frytz 2:0

42e minuut.
Şoneriu rent richting de bal. Belmonte is nu in balbezit. Belmonte passt de bal in één keer door. Şoneriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoneriu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Dragomir rent richting de bal. Dragomir passt de bal zonder na te denken. Chişcanu rent richting de bal. Chişcanu haalt uit met een fantastische trap. Widzisz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PowerShell 26%, FC Frytz 74%.
FC PowerShell - FC Frytz 2:0

47e minuut.
Dragomir is nu in balbezit. Dragomir geeft een hoge lob. Poole kopt de bal weg. Şoneriu is nu in balbezit. Şoneriu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PowerShell - FC Frytz 3:0

48e minuut.
Dragomir speelt de bal door. Şoneriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Korbiel rent richting de bal. Şoneriu onderschept slim de pass. Şoneriu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Klungelig pakt Perdigones de bal. Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdigones verovert de bal door een tackle van achteren. Şoneriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoneriu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PowerShell - FC Frytz 4:0

76e minuut.
Dragomir passt de bal met de wreef. Şoneriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoneriu geeft de bal voor. Chişcanu rent richting de bal. Chişcanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PowerShell - FC Frytz 5:0

77e minuut.
Zawadziłło passt de bal met de wreef. Widzisz heeft problemen om de bal te vangen. Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PowerShell - FC Frytz 6:0

78e minuut.
Belmonte onderschept slim de pass. Belmonte geeft de bal voor. Plēša controleert de bal met de borst. Şoneriu is nu in balbezit. Şoneriu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Marchioro geeft de bal voor. Şoneriu probeert naar een medespeler te passen. Belmonte rent richting de bal. Belmonte schiet op doel. Skrętkowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PowerShell 19%, FC Frytz 81%.
FC PowerShell - FC Frytz 6:0