Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Tornado Wojtuś Team
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.4 gemiddelde waardering 30.3
adequate Schieten average
adequate Passen weak
good Verdedigen poor


4e minuut.
Gallet heeft problemen om de bal te vangen. Chojka speelt de bal door. Gallet speelt de bal door. Mureşanu kan de bal niet met de borst controleren. Mureşanu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Wysopal heeft problemen om de bal te vangen. Mureşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallet bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallet haalt uit met een fantastische trap. Tiến Dũng probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Tornado - Wojtuś Team 0:1

19e minuut.
Wysopal bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąblewski onderschept slim de pass. Dąblewski probeert naar een medespeler te passen. Terjék bereikt de bal nog maar net als eerste. Terjék draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Wysopal geeft een hoge lob. Mitsibonas rent richting de bal. Mitsibonas passt de bal met de wreef. Mureşanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mureşanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kalina probeert de bal aan de voet te houden. Terjék rent richting de bal. Terjék geeft de bal voor. Fogl rent richting de bal. Fogl geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Bwomono verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KP Tornado - Wojtuś Team 1:1

35e minuut.
Vente geeft een lange en hoge pass. Fogl rent richting de bal. Wyszyński rent richting de bal. Fogl onderschept slim de pass. Fogl geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Bwomono met een harde bal richting middenveld. Mureşanu kopt de bal weg. Mignani rent richting de bal. Gallet onderschept slim de pass. Gallet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Jurgielewicz geeft een hoge lob. Ferranti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferranti probeert naar een medespeler te passen. Terjék rent richting de bal. Terjék schiet op doel. Bwomono kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Tornado 37%, Wojtuś Team 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KP Tornado - Wojtuś Team 1:1

47e minuut.
Arditi is nu in balbezit. Wysopal onderschept slim de pass. Wysopal geeft de bal voor. Gallet rent richting de bal. Gallet schiet op doel. Tiến Dũng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mitsibonas is nu in balbezit. Mitsibonas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Arditi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vanacker komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Ferranti speelt de bal door. Petcu speelt de bal door. Terjék bereikt de bal nog maar net als eerste. Terjék haalt uit met een fantastische trap. Bwomono maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Tornado - Wojtuś Team 2:1

53e minuut.
Ferranti onderschept slim de pass. Ferranti passt de bal met de wreef. Petcu is nu in balbezit. Terjék is nu in balbezit. Terjék schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Terjék is nu in balbezit. Kalina onderschept slim de pass. Kalina met een sublieme pass. Ferranti is nu in balbezit. Ferranti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Mureşanu is nu in balbezit. Mureşanu passt de bal met de wreef. Vente is nu in balbezit. Gallet verovert de bal door een tackle van achteren. Gallet schiet op doel. Tiến Dũng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gallet is nu in balbezit. Gallet haalt uit met een fantastische trap. Tiến Dũng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Mitsibonas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitsibonas passt de bal in één keer door. Mignani heeft problemen om de bal te vangen. Gallet rent richting de bal. Gallet haalt uit met een fantastische trap. Tiến Dũng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Tornado 42%, Wojtuś Team 58%.
KP Tornado - Wojtuś Team 2:1