Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rizzenbull wilki Łukiego
Normal Tactiek moja
39% Balbezit 61%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.9 gemiddelde waardering 44.8
weak Schieten good
poor Passen formidable
hopeless Verdedigen average


5e minuut.
Stoppani speelt de bal door. Chitic is nu in balbezit. Loaiza is nu in balbezit. Loaiza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzenbull - wilki Łukiego 0:1

6e minuut.
Wrehde geeft de bal voor. Antinirre kopt de bal weg. Chitic rent richting de bal. Chitic draait met de bal, schiet en ... Leśnodorski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzenbull - wilki Łukiego 0:2

8e minuut.
Dulewicz geeft de bal voor. Wrehde is nu in balbezit. Wrehde passt de bal met de wreef. Chitic rent richting de bal. Chitic schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Daar is Dulewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buruk is nu in balbezit. Buruk passt de bal met de wreef. Chitic is nu in balbezit. Chitic haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wrehde geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chitic krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Wrehde is nu in balbezit. Wrehde geeft de bal voor. Baszko heeft problemen om de bal te vangen. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bojarski rent richting de bal. Chitic onderschept slim de pass. Loaiza is nu in balbezit. Loaiza draait met de bal, schiet en ... Leśnodorski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzenbull - wilki Łukiego 0:3

25e minuut.
Wrehde bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrehde geeft de bal voor. Daar is Baszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic haalt uit met een fantastische trap. Leśnodorski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Klungelig pakt Chitic de bal. Szaleniec legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chitic is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Loaiza legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzenbull - wilki Łukiego 0:4

35e minuut.
Joób met een sublieme pass. Antinirre is nu in balbezit. Antinirre passt de bal met de wreef. Loaiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Loaiza geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Blanco geeft de bal voor. Bojarski is nu in balbezit. Pruś met een sublieme pass. Brando bereikt de bal nog maar net als eerste. Brando geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Szczerba heeft problemen om de bal te vangen. Wrehde rent richting de bal. Wrehde speelt de bal door. Chitic rent richting de bal. Chitic schiet op doel. Leśnodorski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzenbull - wilki Łukiego 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rizzenbull 70%, wilki Łukiego 30%.
Rizzenbull - wilki Łukiego 0:5

50e minuut.
Wrehde bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrehde geeft een lange en hoge pass. Pruś heeft problemen om de bal te vangen. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Leśnodorski speelt de bal door. Kreese kopt de bal weg. Daar is Chitic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chitic draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Szaleniec de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Baszko de bal onder controle te krijgen. Wrehde geeft een hoge lob. Klungelig pakt Szaleniec de bal. Chitic rent richting de bal. Chitic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Loaiza onderschept slim de pass. Loaiza draait met de bal, schiet en ... Baszko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chitic is nu in balbezit. Chitic schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Leśnodorski trapt de bal weg. Joób kopt de bal weg. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Pruś verovert de bal door een tackle van achteren. Joób is nu in balbezit. Joób passt de bal in één keer door. Chitic is nu in balbezit. Chitic haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Doeltrap. Leśnodorski met een harde bal richting middenveld. Wrehde kopt de bal weg. Chitic heeft problemen om de bal te vangen. Chitic draait met de bal, schiet en ... Paal!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Leśnodorski met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blanco met de inworp. Antinirre geeft een hoge lob. Leśnodorski bokst de bal weg. Chitic maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzenbull - wilki Łukiego 0:6

87e minuut.
Klungelig pakt Loaiza de bal. Antinirre is nu in balbezit. Antinirre speelt de bal door. Chitic rent richting de bal. Chitic schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Joób met een sublieme pass. Loaiza is nu in balbezit. Chitic is nu in balbezit. Chitic draait met de bal, schiet en ... Leśnodorski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzenbull - wilki Łukiego 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rizzenbull 77%, wilki Łukiego 23%.
Rizzenbull - wilki Łukiego 0:7