Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC PowerShell Jebson
Shell3 Tactiek jakas
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
48.9 gemiddelde waardering 48.5
zeer goed Schieten goed
matig Passen zeer goed
solide Verdedigen goed


12e minuut.
Bearzi verovert de bal door een tackle van achteren. Bearzi geeft de bal voor. Klungelig pakt Marchioro de bal. Abelhudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abelhudo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Stasiorowski passt de bal zonder na te denken. Yazıcıoğlu is nu in balbezit. Yazıcıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Abelhudo rent richting de bal. Abelhudo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Keseciler neemt de hoekschop. Şoneriu is nu in balbezit. Şoneriu schiet op doel. Belmonte probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Füst bereikt de bal nog maar net als eerste. Füst met een sublieme pass. Łażewski met een sublieme pass. Chişcanu rent richting de bal. Chişcanu schiet op doel. Vales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Gamero bereikt de bal nog maar net als eerste. Füst onderschept slim de pass. Füst speelt de bal door. Keseciler is nu in balbezit. Keseciler geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PowerShell 50%, Jebson 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC PowerShell - Jebson 0:0

57e minuut.
Füst met de inworp. Keseciler geeft de bal voor. Klungelig pakt Przyjemski de bal. Belmonte verovert de bal door een tackle van achteren. Belmonte haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Şoneriu controleert de bal met de borst. Bearzi speelt de bal door. Yazıcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yazıcıoğlu geeft een lange en hoge pass. Abelhudo maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PowerShell - Jebson 0:1

67e minuut.
Abelhudo kopt de bal weg. Daar is Marchioro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yazıcıoğlu speelt de bal door. Gamero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamero draait met de bal, schiet en ... Prażmowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Navarrete passt de bal met de wreef. Łażewski is nu in balbezit. Łażewski passt de bal zonder na te denken. Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu draait met de bal, schiet en ... Vales bokst de bal weg.

85e minuut.
Stasiorowski met een sublieme pass. Wietrzny bereikt de bal nog maar net als eerste. Wietrzny probeert naar een medespeler te passen. Gamero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PowerShell 62%, Jebson 38%.
FC PowerShell - Jebson 0:1