Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Frytz FC Harrow
1a1m Tactiek Piterowa
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
30.5 gemiddelde waardering 54.8
unsatisfactory Schieten formidable
weak Passen very good
adequate Verdedigen solid


6e minuut.
Fleites heeft problemen om de bal te vangen. Poole is nu in balbezit. Fleites verovert de bal door een tackle van achteren. Fleites geeft een hoge lob. Pósa springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Frytz - FC Harrow 0:1

14e minuut.
Fleites rent richting de bal. Fleites speelt de bal door. Balient is nu in balbezit. Balient haalt uit met een fantastische trap. Skrętkowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Frytz - FC Harrow 0:2

18e minuut.
Škovrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusnarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Rusnarczyk probeert naar een medespeler te passen. Pósa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pósa schiet op doel. Skrętkowicz bokst de bal weg.

23e minuut.
Zawadziłło controleert de bal met de borst. Grygiel geeft een hoge lob. Pósa rent richting de bal. Pósa schiet op doel. Skrętkowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Frytz - FC Harrow 0:3

26e minuut.
Rupala bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupala passt de bal met de wreef. Balient bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient draait met de bal, schiet en ... Plēša probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Machairidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Machairidis passt de bal met de wreef. Balient rent richting de bal. Balient schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Frytz - FC Harrow 0:4

34e minuut.
Rupala verovert de bal door een tackle van achteren. Rupala passt de bal in één keer door. Balient bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient draait met de bal, schiet en ... Skrętkowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Frytz - FC Harrow 0:5

38e minuut.
Rusnarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusnarczyk met een sublieme pass. Pósa is nu in balbezit. Pósa haalt uit met een fantastische trap. Skrętkowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Frytz - FC Harrow 0:6

39e minuut.
Zawadziłło speelt de bal door. Plēša is nu in balbezit. Plēša passt de bal zonder na te denken. Rusnarczyk is nu in balbezit. Rusnarczyk geeft de bal voor. Skrętkowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Perdigones bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusnarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Rusnarczyk passt de bal zonder na te denken. Pósa is nu in balbezit. Pósa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Frytz 82%, FC Harrow 18%.
FC Frytz - FC Harrow 0:6

46e minuut.
Grzybiński probeert naar een medespeler te passen. Fleites rent richting de bal. Fleites geeft de bal voor. Balient bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Frytz - FC Harrow 0:7

48e minuut.
Nærø kopt de bal weg. Machairidis is nu in balbezit. Rosado begaat een overtreding. Rosado krijgt een gele kaart. Machairidis raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Machairidis kan niet meer verder spelen. Gajos komt het veld opgelopen.

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fleites geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Balient rent richting de bal. Balient haalt uit met een fantastische trap. Skrętkowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Frytz - FC Harrow 0:8

59e minuut.
Fletcher verovert de bal door een tackle van achteren. Fletcher geeft een lange en hoge pass. Perdigones kopt de bal weg. Rusnarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusnarczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Klungelig pakt Rosado de bal. Rosado geeft de bal voor. Klungelig pakt Plēša de bal. Pósa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pósa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Nærø is nu in balbezit. Nærø geeft de bal voor. Fleites kopt de bal weg. Balient bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Frytz - FC Harrow 0:9

69e minuut.
Rusnarczyk kopt de bal weg. Klungelig pakt Rupala de bal. Rupala probeert naar een medespeler te passen. Balient rent richting de bal. Balient draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Poole rent richting de bal. Fletcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fletcher passt de bal in één keer door. Fleites bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleites draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Skrętkowicz niet meer kan verder spelen. Tokarz komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Rusnarczyk passt de bal met de wreef. Rupala is nu in balbezit. Rupala passt de bal zonder na te denken. Daar is Pósa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pósa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Poole, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balient is nu in balbezit. Balient haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Fletcher passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Grygiel de bal. Grygiel passt de bal zonder na te denken. Pósa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pósa draait met de bal, schiet en ... Tokarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Frytz - FC Harrow 0:10

86e minuut.
Grygiel is nu in balbezit. Grygiel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Plēša de bal. Balient rent richting de bal. Balient draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Frytz 85%, FC Harrow 15%.
FC Frytz - FC Harrow 0:10