Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wilki Łukiego Wojtuś Team
moja Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
28% Spel op eigen helft 72%
27 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 31.1
solid Schieten weak
excellent Passen weak
adequate Verdedigen poor


3e minuut.
Macourek is nu in balbezit. Macourek speelt de bal door. Gallet is nu in balbezit. Kreese met een sublieme pass. Gallet is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Macourek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Doeltrap. Grideanu trapt de bal weg. Joób kopt de bal weg. Loaiza rent richting de bal. Loaiza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Wrehde verovert de bal door een tackle van achteren. Wrehde passt de bal in één keer door. Chitic rent richting de bal. Chitic haalt uit met een fantastische trap. Bwomono werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wilki Łukiego - Wojtuś Team 1:0

13e minuut.
Stoppani geeft een hoge lob. Mitsibonas is nu in balbezit. Brando onderschept slim de pass. Brando geeft een lange en hoge pass. Chitic maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Loaiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyszyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Loaiza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Joób zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Antinirre kopt de bal weg. Daar is Dicu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurgielewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Loaiza verovert de bal door een tackle van achteren. Loaiza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wilki Łukiego - Wojtuś Team 2:0

24e minuut.
Joób speelt de bal door. Antinirre rent richting de bal. Antinirre speelt de bal door. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Dicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Antinirre verovert de bal door een tackle van achteren. Wyszyński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Antinirre is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Loaiza neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Bwomono bokst de bal weg.

32e minuut.
Inworp. Buruk met de inworp. Wrehde bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrehde geeft de bal voor. Chitic springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Loaiza speelt de bal door. Chitic is nu in balbezit. Chitic haalt uit met een fantastische trap. Jurgielewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bwomono probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Loaiza geeft een hoge lob. Antinirre is nu in balbezit. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic schiet op doel. Daar is Wyszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Dicu onderschept slim de pass. Wysopal is nu in balbezit. Buruk speelt de bal door. Chitic is nu in balbezit. Chitic draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Blanco rent richting de bal. Blanco probeert naar een medespeler te passen. Chitic rent richting de bal. Loaiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Loaiza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wilki Łukiego 28%, Wojtuś Team 72%.
wilki Łukiego - Wojtuś Team 2:0

50e minuut.
Buruk passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wrehde de bal. Wrehde geeft een hoge lob. Chitic maakt een snoekduik en kopt de bal. Bwomono maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

53e minuut.
Stoppani bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoppani geeft de bal voor. Inworp. Wysopal met de inworp. Mitsibonas geeft de bal voor. Grideanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Wysopal passt de bal zonder na te denken. Daar is Buruk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buruk met een sublieme pass. Chitic rent richting de bal. Chitic draait met de bal, schiet en ... Bwomono kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Antinirre is nu in balbezit. Dicu met een sublieme pass. Wyszyński rent richting de bal. Loaiza onderschept slim de pass. Loaiza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Daar is Petcu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Petcu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chitic is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Loaiza legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
wilki Łukiego - Wojtuś Team 3:0

74e minuut.
Brando zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wrehde rent richting de bal. Wrehde geeft een hoge lob. Chitic krijgt zijn hoofd ertegen. Bwomono probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
wilki Łukiego - Wojtuś Team 4:0

76e minuut.
Loaiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Dicu is nu in balbezit. Loaiza onderschept slim de pass. Loaiza haalt uit met een fantastische trap. Jurgielewicz probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Wyszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoppani verovert de bal door een tackle van achteren. Stoppani passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Chitic de bal. Chitic draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wilki Łukiego 28%, Wojtuś Team 72%.
wilki Łukiego - Wojtuś Team 4:0