Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wojtuś Team wilki Łukiego
Normal Tactiek moja
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
2 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
31.4 gemiddelde waardering 48.5
poor Schieten solid
weak Passen formidable
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Buruk heeft problemen om de bal te vangen. Buruk met een sublieme pass. Antinirre speelt de bal door. Loaiza is nu in balbezit. Loaiza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Wilczycki rent richting de bal. Wilczycki passt de bal met de wreef. Wrehde speelt de bal door. Wilczycki rent richting de bal. Wilczycki geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Hasu rent richting de bal. Loaiza is nu in balbezit. Hasu is nu in balbezit. Hasu haalt uit met een fantastische trap. Bwomono werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wojtuś Team - wilki Łukiego 0:1

10e minuut.
Klungelig pakt Jurgielewicz de bal. Loaiza is nu in balbezit. Wysopal begaat een overtreding. Wysopal krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Hasu onderschept slim de pass. Wyszyński rent richting de bal. Hasu verovert de bal door een tackle van achteren. Hasu draait met de bal, schiet en ... Bwomono probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wojtuś Team - wilki Łukiego 0:2

19e minuut.
Jurgielewicz kopt de bal weg. Wrehde controleert de bal met de borst. Wrehde passt de bal zonder na te denken. Loaiza rent richting de bal. Loaiza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Petcu onderschept slim de pass. Wrehde rent richting de bal. Wrehde geeft de bal voor. Loaiza springt en kopt de bal. Bwomono werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wojtuś Team - wilki Łukiego 0:3

22e minuut.
Antinirre probeert naar een medespeler te passen. Hasu rent richting de bal. Wysopal onderschept slim de pass. Loaiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Loaiza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Wyszyński rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wyszyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Macourek rent richting de bal. Macourek geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Wilczycki met een sublieme pass. Hasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasu passt de bal in één keer door. Loaiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Loaiza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Wrehde rent richting de bal. Wrehde speelt de bal door. Loaiza rent richting de bal. Loaiza draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Jurgielewicz de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Wysopal passt de bal zonder na te denken. Wyszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Loaiza verovert de bal door een tackle van achteren. Loaiza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wojtuś Team - wilki Łukiego 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wojtuś Team 63%, wilki Łukiego 37%.
Wojtuś Team - wilki Łukiego 0:4

49e minuut.
Jurgielewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Loaiza verovert de bal door een tackle van achteren. Loaiza probeert naar een medespeler te passen. Hasu is nu in balbezit. Hasu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Wojtuś Team - wilki Łukiego 0:5

55e minuut.
Hasu kopt de bal weg. Jurgielewicz speelt de bal door. Daar is Wyszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Bwomono met een sublieme pass. Blanco is nu in balbezit. Wyszyński rent richting de bal. Blanco verovert de bal door een tackle van achteren. Blanco schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Antinirre zal de hoekschop nemen. Loaiza krijgt zijn hoofd ertegen. Bwomono verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Loaiza rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Wysopal rent richting de bal. Buruk onderschept slim de pass. Buruk passt de bal in één keer door. Loaiza is nu in balbezit. Loaiza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Wilczycki onderschept slim de pass. Wilczycki geeft een lange en hoge pass. Loaiza is nu in balbezit. Loaiza schiet op doel. Bwomono maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Brando probeert naar een medespeler te passen. Wrehde rent richting de bal. Wrehde geeft een hoge lob. Loaiza maakt een snoekduik en kopt de bal. Bwomono maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Wrehde speelt de bal door. Antinirre is nu in balbezit. Antinirre passt de bal zonder na te denken. Loaiza is nu in balbezit. Loaiza draait met de bal, schiet en ... Bwomono kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antinirre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasu draait met de bal, schiet en ... Jurgielewicz probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Antinirre zal de hoekschop nemen. Loaiza maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wojtuś Team - wilki Łukiego 0:6

78e minuut.
Loaiza onderschept slim de pass. Hasu is nu in balbezit. Hasu met een sublieme pass. Wrehde heeft problemen om de bal te vangen. Wrehde geeft een lange en hoge pass. Bwomono kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Loaiza springt en kopt de bal. Bwomono bokst de bal weg.

86e minuut.
Dicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Buruk verovert de bal door een tackle van achteren. Buruk geeft een hoge lob. Loaiza is nu in balbezit. Loaiza schiet op doel. Bwomono probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Loaiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasu is nu in balbezit. Hasu passt de bal met de wreef. Loaiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Loaiza schiet op doel. Bwomono probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wojtuś Team 84%, wilki Łukiego 16%.
Wojtuś Team - wilki Łukiego 0:6