Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Tornado FC Harrow
Normal Tactiek Piterowa
48% Balbezit 52%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
41.5 gemiddelde waardering 53.1
adequate Schieten outstanding
good Passen solid
solid Verdedigen very good


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosado met een snelle inworp. Klungelig pakt Rusnarczyk de bal. Rusnarczyk geeft een hoge lob. Pósa krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Rusnarczyk rent richting de bal. Rusnarczyk geeft de bal voor. Mignani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pósa verovert de bal door een tackle van achteren. Pósa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Tornado - FC Harrow 0:1

15e minuut.
Tiến Dũng met een harde bal richting middenveld. Daar is Łęczycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arditi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupala verovert de bal door een tackle van achteren. Rupala geeft de bal voor. Tiến Dũng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pósa springt en kopt de bal. Tiến Dũng werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Tornado - FC Harrow 0:2

20e minuut.
Boski is nu in balbezit. Rupala onderschept slim de pass. Fleites is nu in balbezit. Fleites geeft de bal voor. Pósa maakt een snoekduik en kopt de bal. Tiến Dũng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Rosado kopt de bal weg. Rusnarczyk rent richting de bal. Rusnarczyk passt de bal in één keer door. Pósa rent richting de bal. Pósa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Tornado - FC Harrow 0:3

24e minuut.
Mignani is nu in balbezit. Mignani geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fleites met de inworp. Rupala geeft een lange en hoge pass. Tiến Dũng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Dąblewski kopt de bal weg. Nærø probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Macher probeert naar een medespeler te passen. Pósa heeft problemen om de bal te vangen. Pósa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Grygiel geeft een hoge lob. Balient rent richting de bal. Mignani bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient onderschept slim de pass. Balient draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Ferranti kopt de bal weg. Rosado bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosado geeft een hoge lob. Balient rent richting de bal. Balient draait met de bal, schiet en ... Tiến Dũng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Rupala geeft een lange en hoge pass. Balient heeft problemen om de bal te vangen. Mignani speelt de bal door. Balient is nu in balbezit. Balient schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Tornado - FC Harrow 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Tornado 79%, FC Harrow 21%.
KP Tornado - FC Harrow 0:4

48e minuut.
Ferranti passt de bal met de wreef. Nærø rent richting de bal. Nærø geeft een hoge lob. Balient is nu in balbezit. Balient draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rusnarczyk met de inworp. Daar is Rupala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grygiel is nu in balbezit. Rusnarczyk geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Chojka heeft problemen om de bal te vangen. Rusnarczyk speelt de bal door. Fleites met een sublieme pass. Balient bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Łęczycki is nu in balbezit. Terjék verovert de bal door een tackle van achteren. Terjék met een sublieme pass. Vještica rent richting de bal. Vještica geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Mignani geeft een lange en hoge pass. Vještica kopt de bal weg. Rupala bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Tornado - FC Harrow 0:5

75e minuut.
Rusnarczyk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Balient, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dąblewski begaat een overtreding. Dąblewski krijgt een gele kaart. Balient is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rupala neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Tiến Dũng bokst de bal weg. Pósa is nu in balbezit. Pósa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Tornado - FC Harrow 0:6

78e minuut.
Vente kopt de bal weg. Rusnarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusnarczyk passt de bal in één keer door. Pósa rent richting de bal. Pósa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Rosado rent richting de bal. Rosado geeft de bal voor. Pósa kopt de bal weg. Balient bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient schiet op doel. Tiến Dũng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Balient controleert de bal met de borst. Balient speelt de bal door. Pósa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pósa draait met de bal, schiet en ... Tiến Dũng probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Tornado - FC Harrow 0:7

89e minuut.
Chojka heeft problemen om de bal te vangen. Rusnarczyk geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vente de bal. Pósa is nu in balbezit. Pósa haalt uit met een fantastische trap. Tiến Dũng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Tornado 71%, FC Harrow 29%.
KP Tornado - FC Harrow 0:7