Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Harrow KP Tornado
Piterowa Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
20% Spel op eigen helft 80%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
50 gemiddelde waardering 41.5
outstanding Schieten adequate
solid Passen good
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Dąblewski is nu in balbezit. Arditi is nu in balbezit. Arditi passt de bal in één keer door. Rosado geeft de bal voor. Pósa springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Rosado verovert de bal door een tackle van achteren. Grygiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygiel passt de bal zonder na te denken. Balient is nu in balbezit. Balient haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Fletcher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fleites bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleites geeft de bal voor. Balient springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Boski passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fletcher met een snelle inworp. Fleites is nu in balbezit. Fleites geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Vente geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rupala met de inworp. Fleites geeft een hoge lob. Pósa krijgt zijn hoofd ertegen. Tiến Dũng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Rupala passt de bal zonder na te denken. Vente rent richting de bal. Pósa onderschept slim de pass. Pósa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - KP Tornado 1:0

42e minuut.
Balient is nu in balbezit. Balient met een sublieme pass. Pósa is nu in balbezit. Pósa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - KP Tornado 2:0

44e minuut.
Rusnarczyk passt de bal zonder na te denken. Pósa rent richting de bal. Pósa passt de bal zonder na te denken. Balient rent richting de bal. Balient haalt uit met een fantastische trap. Tiến Dũng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Grygiel speelt de bal door. Balient rent richting de bal. Balient passt de bal in één keer door. Pósa is nu in balbezit. Pósa schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - KP Tornado 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Harrow 24%, KP Tornado 76%.
FC Harrow - KP Tornado 3:0

47e minuut.
Rosado met de inworp. Daar is Rusnarczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rusnarczyk geeft de bal voor. Pósa maakt een snoekduik en kopt de bal. Tiến Dũng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - KP Tornado 4:0

50e minuut.
Rupala speelt de bal door. Fleites rent richting de bal. Fleites passt de bal zonder na te denken. Balient bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Inworp. Rosado met de inworp. Rusnarczyk rent richting de bal. Rusnarczyk geeft de bal voor. Balient springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - KP Tornado 5:0

55e minuut.
Rupala probeert naar een medespeler te passen. Fletcher rent richting de bal. Fletcher geeft een lange en hoge pass. Balient is nu in balbezit. Balient haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Rupala is nu in balbezit. Rupala passt de bal in één keer door. Balient is nu in balbezit. Balient schiet op doel. Mignani probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Vještica probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Balient is nu in balbezit. Balient passt de bal met de wreef. Fleites geeft een lange en hoge pass. Pósa maakt een snoekduik en kopt de bal. Tiến Dũng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Rusnarczyk met een snelle inworp. Grygiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygiel geeft een hoge lob. Fleites geeft de bal voor. Pósa krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Fletcher heeft problemen om de bal te vangen. Terjék bereikt de bal nog maar net als eerste. Fletcher onderschept slim de pass. Fletcher geeft de bal voor. Pósa springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Rupala onderschept slim de pass. Arditi rent richting de bal. Rupala onderschept slim de pass. Rupala geeft een hoge lob. Balient krijgt zijn hoofd ertegen. Tiến Dũng bokst de bal weg. Pósa krijgt zijn hoofd ertegen. Tiến Dũng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mignani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pósa verovert de bal door een tackle van achteren. Pósa haalt uit met een fantastische trap. Tiến Dũng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Grygiel geeft een hoge lob. Pósa bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rusnarczyk neemt de hoekschop. Pósa maakt een snoekduik en kopt de bal. Tiến Dũng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Fleites controleert de bal met de borst. Boski is nu in balbezit. Fleites onderschept slim de pass. Fleites geeft een lange en hoge pass. Pósa springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Harrow 16%, KP Tornado 84%.
FC Harrow - KP Tornado 5:0