Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wilki Łukiego FC PowerShell
moja Tactiek Shell3
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
46.2 gemiddelde waardering 50.5
good Schieten excellent
very good Passen adequate
adequate Verdedigen solid


5e minuut.
Klungelig pakt Chitic de bal. Navarrete speelt de bal door. Chişcanu is nu in balbezit. Belmonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmonte draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grideanu bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chişcanu krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Na een snelle pass probeert Şoneriu de bal onder controle te krijgen. Belmonte rent richting de bal. Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu haalt uit met een fantastische trap. Grideanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wilki Łukiego - FC PowerShell 0:1

11e minuut.
Stoppani kopt de bal weg. Brando probeert naar een medespeler te passen. Buruk kan de bal niet met de borst controleren. Belmonte rent richting de bal. Belmonte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Chitic kopt de bal weg. Marchioro bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchioro passt de bal zonder na te denken. Belmonte is nu in balbezit. Belmonte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wilki Łukiego - FC PowerShell 0:2

17e minuut.
Belmonte rent richting de bal. Belmonte geeft de bal voor. Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu draait met de bal, schiet en ... Grideanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wilki Łukiego - FC PowerShell 0:3

18e minuut.
Füst bereikt de bal nog maar net als eerste. Füst geeft de bal voor. Chişcanu is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Keseciler geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Belmonte rent richting de bal. Belmonte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wilki Łukiego - FC PowerShell 0:4

22e minuut.
Keseciler geeft een hoge lob. Chişcanu kopt de bal weg. Stoppani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Belmonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmonte schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Keseciler verovert de bal door een tackle van achteren. Keseciler speelt de bal door. Şoneriu rent richting de bal. Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Şoneriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoneriu passt de bal in één keer door. Chişcanu rent richting de bal. Chişcanu haalt uit met een fantastische trap. Grideanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
wilki Łukiego - FC PowerShell 0:5

30e minuut.
Belmonte rent richting de bal. Şoneriu speelt de bal door. Chişcanu rent richting de bal. Chişcanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wilki Łukiego - FC PowerShell 0:6

32e minuut.
Chitic geeft een hoge lob. Antinirre is nu in balbezit. Marchioro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marchioro krijgt een gele kaart. Antinirre is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Antinirre met een snel genomen vrije trap. Chitic maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Joób bereikt de bal nog maar net als eerste. Joób passt de bal zonder na te denken. Navarrete probeert naar een medespeler te passen. Belmonte is nu in balbezit. Belmonte haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Klungelig pakt Loaiza de bal. Şoneriu speelt de bal door. Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu schiet op doel. Grideanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Belmonte rent richting de bal. Belmonte schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Joób speelt de bal door. Chitic is nu in balbezit. Chitic met een sublieme pass. Antinirre is nu in balbezit. Antinirre geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wilki Łukiego 65%, FC PowerShell 35%.
wilki Łukiego - FC PowerShell 0:6

50e minuut.
Belmonte met een sublieme pass. Şoneriu rent richting de bal. Şoneriu passt de bal met de wreef. Chişcanu rent richting de bal. Chişcanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Grideanu trapt de bal weg van het doel. Łażewski kopt de bal weg. Stoppani rent richting de bal. Belmonte onderschept slim de pass. Belmonte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Klungelig pakt Brando de bal. Belmonte rent richting de bal. Belmonte passt de bal met de wreef. Chişcanu is nu in balbezit. Chişcanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
wilki Łukiego - FC PowerShell 0:7

60e minuut.
Daar is Navarrete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buruk is nu in balbezit. Navarrete verovert de bal door een tackle van achteren. Navarrete geeft een hoge lob. Chişcanu springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wilki Łukiego 48%, FC PowerShell 52%.
wilki Łukiego - FC PowerShell 0:7