Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC PowerShell wilki Łukiego
Shell3 Tactiek moja
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
21 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
46.8 gemiddelde waardering 47.4
very good Schieten good
adequate Passen excellent
solid Verdedigen good


5e minuut.
Wrehde speelt de bal door. Hasu is nu in balbezit. Tablado verovert de bal door een tackle van achteren. Loaiza onderschept slim de pass. Loaiza schiet op doel. Prażmowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Keseciler is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brando. Keseciler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Navarrete zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chişcanu is nu in balbezit. Chişcanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Tablado speelt de bal door. Marchioro speelt de bal door. Daar is Wilczycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilczycki geeft een lange en hoge pass. Loaiza maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Füst rent richting de bal. Füst passt de bal in één keer door. Chişcanu rent richting de bal. Chişcanu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PowerShell - wilki Łukiego 1:0

23e minuut.
Brando geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Keseciler met de inworp. Belmonte geeft een lange en hoge pass. Buruk probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Tablado geeft een hoge lob. Klungelig pakt Stoppani de bal. Belmonte is nu in balbezit. Belmonte schiet op doel. Grideanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PowerShell - wilki Łukiego 2:0

28e minuut.
Hasu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hasu probeert naar een medespeler te passen. Dragomir probeert naar een medespeler te passen. Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu draait met de bal, schiet en ... Grideanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Grideanu trapt de bal weg van het doel. Navarrete kopt de bal weg. Belmonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmonte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PowerShell 47%, wilki Łukiego 53%.
FC PowerShell - wilki Łukiego 2:0

49e minuut.
Klungelig pakt Łażewski de bal. Chişcanu is nu in balbezit. Łażewski heeft problemen om de bal te vangen. Belmonte is nu in balbezit. Belmonte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Kreese rent richting de bal. Łażewski verovert de bal door een tackle van achteren. Łażewski passt de bal in één keer door. Belmonte rent richting de bal. Belmonte draait met de bal, schiet en ... Grideanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grideanu speelt de bal door. Navarrete is nu in balbezit. Navarrete probeert naar een medespeler te passen. Łażewski is nu in balbezit. Łażewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Skabara komt het veld opgelopen. Franken komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Grideanu speelt de bal door. Wrehde probeert de bal met de borst te controleren. Navarrete met een sublieme pass. Belmonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmonte draait met de bal, schiet en ... Grideanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Brando speelt de bal door. Wrehde rent richting de bal. Skabara bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrehde verovert de bal door een tackle van achteren. Wrehde geeft de bal voor. Prażmowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Loaiza is nu in balbezit. Loaiza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC PowerShell - wilki Łukiego 2:1

64e minuut.
Füst rent richting de bal. Füst met een sublieme pass. Stoppani rent richting de bal. Belmonte onderschept slim de pass. Belmonte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PowerShell - wilki Łukiego 3:1

71e minuut.
Łażewski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Stoppani de bal. Belmonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmonte draait met de bal, schiet en ... Grideanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PowerShell - wilki Łukiego 4:1

74e minuut.
Dragomir met een sublieme pass. Łażewski rent richting de bal. Łażewski speelt de bal door. Chişcanu is nu in balbezit. Chişcanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Dragomir met een sublieme pass. Łażewski speelt de bal door. Belmonte is nu in balbezit. Belmonte haalt uit met een fantastische trap. Grideanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PowerShell - wilki Łukiego 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PowerShell 43%, wilki Łukiego 57%.
FC PowerShell - wilki Łukiego 5:1