Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wojtuś Team Jebson
Normal Tactiek jakas
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
3 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.5 gemiddelde waardering 47.6
zwak Schieten solide
zwak Passen zeer goed
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Kiecal met de inworp. Wietrzny is nu in balbezit. Wietrzny geeft een hoge lob. Abelhudo rent richting de bal. Abelhudo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wojtuś Team - Jebson 0:1

7e minuut.
Abelhudo is nu in balbezit. Gamero rent richting de bal. Wysopal begaat een overtreding. Gamero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gamero wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wojtuś Team - Jebson 0:2

8e minuut.
Yazıcıoğlu rent richting de bal. Yazıcıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Gamero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wojtuś Team - Jebson 0:3

13e minuut.
Stasiorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stasiorowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Abelhudo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamero is nu in balbezit. Gamero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Kiecal geeft de bal voor. Wietrzny kopt de bal weg. Gamero controleert de bal met de borst. Abelhudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abelhudo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Dicu geeft de bal voor. Klungelig pakt Kiecal de bal. Kiecal kopt de bal weg. Abelhudo is nu in balbezit. Abelhudo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Abelhudo is nu in balbezit. Abelhudo passt de bal met de wreef. Stasiorowski met een sublieme pass. Gamero is nu in balbezit. Gamero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Wyszyński is nu in balbezit. Bearzi onderschept slim de pass. Bearzi passt de bal zonder na te denken. Abelhudo rent richting de bal. Abelhudo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Bearzi met een sublieme pass. Yazıcıoğlu speelt de bal door. Gamero met een sublieme pass. Abelhudo is nu in balbezit. Abelhudo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Wietrzny bereikt de bal nog maar net als eerste. Wietrzny geeft een lange en hoge pass. Abelhudo controleert de bal met de borst. Abelhudo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Petcu de bal onder controle te krijgen. Bwomono verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Wietrzny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gamero is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Wysopal ... Strafschop! Wysopal krijgt een gele kaart. Gamero raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Gamero neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Wojtuś Team - Jebson 0:4

37e minuut.
Mureşanu kopt de bal weg. Berkiner rent richting de bal. Berkiner passt de bal zonder na te denken. Abelhudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abelhudo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Gamero rent richting de bal. Gamero passt de bal in één keer door. Abelhudo rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wietrzny geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Yazıcıoğlu geeft een hoge lob. Petcu probeert de bal met de borst te controleren. Abelhudo is nu in balbezit. Abelhudo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wojtuś Team - Jebson 0:5

45e minuut.
Stasiorowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wietrzny geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dicu de bal. Abelhudo is nu in balbezit. Abelhudo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wojtuś Team 80%, Jebson 20%.
Wojtuś Team - Jebson 0:5

56e minuut.
Stasiorowski passt de bal met de wreef. Abelhudo rent richting de bal. Abelhudo draait met de bal, schiet en ... Jurgielewicz probeert de bal aan de voet te houden. Bwomono probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wojtuś Team - Jebson 0:6

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Berkiner met een snelle inworp. Yazıcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yazıcıoğlu geeft een hoge lob. Abelhudo maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Doeltrap. Bwomono met een harde bal richting middenveld. Bearzi speelt de bal door. Yazıcıoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Yazıcıoğlu met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Gamero rent richting de bal. Wyszyński onderschept slim de pass. Bearzi met een sublieme pass. Yazıcıoğlu rent richting de bal. Yazıcıoğlu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Abelhudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abelhudo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wojtuś Team - Jebson 0:7

70e minuut.
Stasiorowski passt de bal in één keer door. Wietrzny rent richting de bal. Wietrzny probeert naar een medespeler te passen. Gamero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Yazıcıoğlu speelt de bal door. Jurgielewicz is nu in balbezit. Met opzet legt Abelhudo zijn tegenspeler op de grond. Abelhudo krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Jurgielewicz is nu in balbezit. Jurgielewicz geeft een lange en hoge pass. Mitsibonas kopt de bal weg. Gallet rent richting de bal. Gallet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Kiecal passt de bal zonder na te denken. Stasiorowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abelhudo rent richting de bal. Gamero is nu in balbezit. Gamero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wojtuś Team 77%, Jebson 23%.
Wojtuś Team - Jebson 0:7