Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Frytz Rizzenbull
1a1m Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
18 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.3 gemiddelde waardering 21.4
average Schieten weak
good Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Szaleniec kopt de bal weg. Pytloch speelt de bal door. Klungelig pakt Szaleniec de bal. Grzybiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybiński schiet op doel. Leśnodorski bokst de bal weg.

5e minuut.
Machairidis is nu in balbezit. Baszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Machairidis verovert de bal door een tackle van achteren. Machairidis geeft een lange en hoge pass. Grzybiński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Frytz - Rizzenbull 1:0

9e minuut.
Plēša verovert de bal door een tackle van achteren. Plēša geeft een hoge lob. Pytloch rent richting de bal. Grzybiński is nu in balbezit. Grzybiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Frytz - Rizzenbull 2:0

13e minuut.
Pytloch rent richting de bal. Pytloch passt de bal in één keer door. Grzybiński rent richting de bal. Grzybiński haalt uit met een fantastische trap. Leśnodorski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Frytz - Rizzenbull 3:0

23e minuut.
Poole met een snelle inworp. Korbiel rent richting de bal. Korbiel passt de bal met de wreef. Grzybiński rent richting de bal. Grzybiński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Inworp. Poole zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korbiel is nu in balbezit. Dulewicz onderschept slim de pass. Dulewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Korbiel is nu in balbezit. Korbiel geeft de bal voor. Pytloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytloch schiet op doel. Leśnodorski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Pytloch raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zawadziłło komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Machairidis rent richting de bal. Machairidis geeft de bal voor. Szaleniec heeft problemen om de bal te vangen. Grzybiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Frytz - Rizzenbull 4:0

42e minuut.
Gawin bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Zawadziłło de bal. Zawadziłło speelt de bal door. Grzybiński heeft problemen om de bal te vangen. Grzybiński draait met de bal, schiet en ... Leśnodorski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Frytz 26%, Rizzenbull 74%.
FC Frytz - Rizzenbull 4:0

47e minuut.
Kusak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawin verovert de bal door een tackle van achteren. Gawin met een sublieme pass. Daar is Machairidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machairidis geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szaleniec heeft problemen om de bal te vangen. Leśnodorski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szaleniec is nu in balbezit. Grzybiński verovert de bal door een tackle van achteren. Grzybiński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Dulewicz passt de bal met de wreef. Gawin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawin geeft een lange en hoge pass. Machairidis rent richting de bal. Machairidis geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Klungelig pakt Zawadziłło de bal. Pruś rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zawadziłło. Zawadziłło krijgt een gele kaart.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Poole zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Korbiel rent richting de bal. Korbiel passt de bal zonder na te denken. Gawin geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Szaleniec met een sublieme pass. Zawadziłło rent richting de bal. Zawadziłło probeert naar een medespeler te passen. Machairidis rent richting de bal. Machairidis geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Grzybiński bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Frytz - Rizzenbull 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Frytz 41%, Rizzenbull 59%.
FC Frytz - Rizzenbull 5:0