Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Tornado FC PowerShell
Normal Tactiek Shell3
42% Balbezit 58%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
41 gemiddelde waardering 50
adequate Schieten excellent
good Passen adequate
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Şoneriu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şoneriu speelt de bal door. Mignani bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmonte verovert de bal door een tackle van achteren. Belmonte haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Arditi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dragomir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chişcanu rent richting de bal. Chişcanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Vente geeft een hoge lob. Vještica bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudorache begaat een overtreding. Tudorache krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Klungelig pakt Belmonte de bal. Belmonte schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mignani de bal onder controle te krijgen. Chişcanu geeft de bal voor. Belmonte springt en kopt de bal. Tiến Dũng bokst de bal weg.

28e minuut.
Şoneriu is nu in balbezit. Arditi is nu in balbezit. Şoneriu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Şoneriu moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Şoneriu schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

30e minuut.
Łażewski probeert naar een medespeler te passen. Dragomir bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chojka. Dragomir is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Füst komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Navarrete met een sublieme pass. Dragomir rent richting de bal. Dragomir geeft een lange en hoge pass. Chişcanu is nu in balbezit. Chişcanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Tornado - FC PowerShell 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Tornado 67%, FC PowerShell 33%.
KP Tornado - FC PowerShell 0:1

65e minuut.
Mignani trapt de bal weg van het doel. Navarrete kopt de bal weg. Daar is Dąblewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belmonte is nu in balbezit. Belmonte passt de bal zonder na te denken. Tiến Dũng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Łażewski is nu in balbezit. Łażewski passt de bal zonder na te denken. Belmonte rent richting de bal. Chişcanu is nu in balbezit. Chişcanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Tornado - FC PowerShell 0:2

74e minuut.
Füst bereikt de bal nog maar net als eerste. Füst geeft de bal voor. Chişcanu heeft problemen om de bal te vangen. Chişcanu draait met de bal, schiet en ... Tiến Dũng maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Tornado - FC PowerShell 0:3

76e minuut.
Tablado passt de bal zonder na te denken. Łażewski is nu in balbezit. Łażewski passt de bal zonder na te denken. Belmonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmonte draait met de bal, schiet en ... Paal! Tiến Dũng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Tornado - FC PowerShell 0:4

77e minuut.
Daar is Dąblewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mignani rent richting de bal. Chişcanu onderschept slim de pass. Belmonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmonte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tiến Dũng trapt de bal weg. Łażewski kopt de bal weg. Belmonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmonte draait met de bal, schiet en ... Tiến Dũng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Marchioro geeft een hoge lob. Arditi is nu in balbezit. Navarrete verovert de bal door een tackle van achteren. Navarrete geeft een lange en hoge pass. Belmonte maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Navarrete met een snelle inworp. Łażewski geeft een hoge lob. Chişcanu is nu in balbezit. Chişcanu schiet op doel. Tiến Dũng maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Marchioro geeft de bal voor. Mignani is nu in balbezit. Belmonte onderschept slim de pass. Chişcanu rent richting de bal. Chişcanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Tornado 71%, FC PowerShell 29%.
KP Tornado - FC PowerShell 0:4