Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Harrow wilki Łukiego
Piterowa Tactiek moja
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
20 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
52.7 gemiddelde waardering 45
outstanding Schieten good
solid Passen excellent
very good Verdedigen adequate


6e minuut.
Macher verovert de bal door een tackle van achteren. Macher met een sublieme pass. Wrehde is nu in balbezit. Wrehde haalt uit met een fantastische trap. Norambuena probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Chitic krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Joób met een sublieme pass. Macher met een sublieme pass. Balient rent richting de bal. Balient haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - wilki Łukiego 1:0

19e minuut.
Kreese met een harde bal richting middenveld. Rupala kopt de bal weg. Joób heeft problemen om de bal te vangen. Rupala geeft een lange en hoge pass. Pósa krijgt zijn hoofd ertegen. Grideanu bokst de bal weg.

25e minuut.
Joób bereikt de bal nog maar net als eerste. Rupala verovert de bal door een tackle van achteren. Rupala probeert naar een medespeler te passen. Pósa rent richting de bal. Pósa schiet op doel. Grideanu bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fleites zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pósa krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusnarczyk onderschept slim de pass. Rusnarczyk speelt de bal door. Daar is Balient, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balient haalt uit met een fantastische trap. Grideanu bokst de bal weg. Pósa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pósa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - wilki Łukiego 2:0

32e minuut.
Loaiza verovert de bal door een tackle van achteren. Rusnarczyk onderschept slim de pass. Rusnarczyk met een sublieme pass. Pósa is nu in balbezit. Pósa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Grideanu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Brando, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fleites bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleites geeft een hoge lob. Pósa krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Macher onderschept slim de pass. Macher geeft een lange en hoge pass. Balient rent richting de bal. Balient haalt uit met een fantastische trap. Grideanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - wilki Łukiego 3:0

40e minuut.
Kreese maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosado zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rusnarczyk is nu in balbezit. Rusnarczyk geeft een hoge lob. Grideanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Balient bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - wilki Łukiego 4:0

43e minuut.
Grygiel rent richting de bal. Grygiel geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kreese de bal onder controle te krijgen. Pósa is nu in balbezit. Pósa schiet op doel. Grideanu bokst de bal weg. Balient bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - wilki Łukiego 5:0

44e minuut.
Daar is Rosado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosado geeft een lange en hoge pass. Kreese controleert de bal met de borst. Pósa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pósa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Harrow 34%, wilki Łukiego 66%.
FC Harrow - wilki Łukiego 5:0

47e minuut.
Nærø geeft een hoge lob. Pósa rent richting de bal. Kreese onderschept slim de pass. Balient rent richting de bal. Balient schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Balient is nu in balbezit. Balient haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Chitic onderschept slim de pass. Nærø verovert de bal door een tackle van achteren. Nærø passt de bal met de wreef. Balient rent richting de bal. Balient schiet op doel. Grideanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Daar is Grygiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Loaiza verovert de bal door een tackle van achteren. Loaiza speelt de bal door. Antinirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Antinirre geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Macher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - wilki Łukiego 5:1

54e minuut.
Wrehde bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrehde geeft de bal voor. Antinirre geeft een lange en hoge pass. Chitic krijgt zijn hoofd ertegen. Norambuena werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - wilki Łukiego 5:2

58e minuut.
Rupala raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fletcher komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Wrehde met een snelle inworp. Buruk is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fletcher. Buruk raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Buruk kan niet meer verder spelen. Miadzielec komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Grygiel onderschept slim de pass. Miadzielec verovert de bal door een tackle van achteren. Miadzielec passt de bal zonder na te denken. Wrehde rent richting de bal. Wrehde haalt uit met een fantastische trap. Norambuena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Łęczycki de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wrehde geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chitic springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - wilki Łukiego 5:3

65e minuut.
Grygiel geeft de bal voor. Kreese is nu in balbezit. Pósa verovert de bal door een tackle van achteren. Pósa draait met de bal, schiet en ... Grideanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - wilki Łukiego 6:3

70e minuut.
Inworp. Rusnarczyk met een snelle inworp. Klungelig pakt Fletcher de bal. Fletcher geeft de bal voor. Balient maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klungelig pakt Łęczycki de bal. Fletcher probeert naar een medespeler te passen. Fleites met een sublieme pass. Balient is nu in balbezit. Balient draait met de bal, schiet en ... Grideanu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Macher speelt de bal door. Antinirre rent richting de bal. Antinirre met een sublieme pass. Chitic rent richting de bal. Chitic schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rusnarczyk met een snelle inworp. Grygiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygiel geeft een lange en hoge pass. Fleites kopt de bal weg. Grideanu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Harrow 47%, wilki Łukiego 53%.
FC Harrow - wilki Łukiego 6:3