Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wojtuś Team FC Frytz
Normal Tactiek 1a1m
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.7 gemiddelde waardering 34.4
matig Schieten matig
zwak Passen goed
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Machairidis passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Pytloch de bal. Pytloch geeft een lange en hoge pass. Machairidis rent richting de bal. Machairidis geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Grzybiński rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wojtuś Team - FC Frytz 0:1

4e minuut.
Dicu geeft een hoge lob. Amstel is nu in balbezit. Gallet onderschept slim de pass. Gallet schiet op doel. Skrętkowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Skrętkowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gallet rent richting de bal. Gallet haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wojtuś Team - FC Frytz 1:1

7e minuut.
Grzybiński speelt de bal door. Gawin rent richting de bal. Gawin met een sublieme pass. Pytloch rent richting de bal. Pytloch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Zawadziłło speelt de bal door. Pytloch is nu in balbezit. Pytloch passt de bal in één keer door. Grzybiński rent richting de bal. Grzybiński schiet op doel. Bwomono bokst de bal weg.

14e minuut.
Gawin kopt de bal weg. Pytloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytloch passt de bal in één keer door. Grzybiński is nu in balbezit. Grzybiński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bwomono probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Mureşanu passt de bal zonder na te denken. Gallet heeft problemen om de bal te vangen. Widzisz begaat een overtreding. Widzisz krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Pytloch met een sublieme pass. Grzybiński rent richting de bal. Wysopal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wysopal krijgt een gele kaart. Grzybiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pytloch wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Klungelig pakt Zawadziłło de bal. Zawadziłło passt de bal zonder na te denken. Wysopal is nu in balbezit. Grzybiński onderschept slim de pass. Grzybiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Pytloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytloch passt de bal in één keer door. Grzybiński is nu in balbezit. Grzybiński schiet op doel. Bwomono probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wojtuś Team - FC Frytz 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wojtuś Team 52%, FC Frytz 48%.
Wojtuś Team - FC Frytz 1:2

51e minuut.
Amstel speelt de bal door. Wyszyński rent richting de bal. Gawin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gawin krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Wysopal geeft een hoge lob. Gawin kopt de bal weg. Jurgielewicz heeft problemen om de bal te vangen. Grzybiński is nu in balbezit. Grzybiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Škovrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Škovrán geeft een hoge lob. Zawadziłło probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gallet is nu in balbezit. Gallet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wojtuś Team - FC Frytz 2:2

86e minuut.
Gawin probeert naar een medespeler te passen. Machairidis rent richting de bal. Machairidis passt de bal met de wreef. Grzybiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybiński schiet op doel. Bwomono probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wojtuś Team 51%, FC Frytz 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wojtuś Team - FC Frytz 2:2