Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jebson KP Tornado
jakas Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 42
goed Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
goed Verdedigen goed


5e minuut.
Ferranti rent richting de bal. Stasiorowski verovert de bal door een tackle van achteren. Stasiorowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Abelhudo de bal. Abelhudo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Stasiorowski is nu in balbezit. Ferranti onderschept slim de pass. Ferranti passt de bal zonder na te denken. Terjék bereikt de bal nog maar net als eerste. Terjék draait met de bal, schiet en ... Vales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Ferranti passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Terjék de bal. Stasiorowski is nu in balbezit. Terjék onderschept slim de pass. Terjék schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jebson - KP Tornado 0:1

17e minuut.
Stasiorowski verovert de bal door een tackle van achteren. Stasiorowski speelt de bal door. Gamero rent richting de bal. Abelhudo rent richting de bal. Abelhudo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Vještica geeft de bal voor. Vales speelt de bal door. Gamero kopt de bal weg. Abelhudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abelhudo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Dąblewski verovert de bal door een tackle van achteren. Dąblewski passt de bal met de wreef. Ferranti probeert naar een medespeler te passen. Terjék is nu in balbezit. Terjék draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Chojka passt de bal in één keer door. Fogl rent richting de bal. Kiecal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kiecal krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Daar is Abelhudo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boski is nu in balbezit. Abelhudo verovert de bal door een tackle van achteren. Gamero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jebson 49%, KP Tornado 51%.
Jebson - KP Tornado 0:1

48e minuut.
Ferranti rent richting de bal. Stasiorowski rent richting de bal. Stasiorowski speelt de bal door. Wietrzny rent richting de bal. Wietrzny geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Vente geeft een hoge lob. Inworp. Kiecal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wietrzny geeft de bal voor. Abelhudo krijgt zijn hoofd ertegen. Tiến Dũng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Arditi speelt de bal door. Bearzi rent richting de bal. Bearzi passt de bal met de wreef. Wietrzny geeft een lange en hoge pass. Abelhudo krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Stasiorowski onderschept slim de pass. Stasiorowski speelt de bal door. Abelhudo rent richting de bal. Gamero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Bearzi is nu in balbezit. Bearzi passt de bal zonder na te denken. Yazıcıoğlu speelt de bal door. Vente onderschept slim de pass. Wietrzny geeft een lange en hoge pass. Tiến Dũng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mignani heeft problemen om de bal te vangen. Abelhudo rent richting de bal. Abelhudo draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jebson - KP Tornado 1:1

86e minuut.
Vente geeft de bal voor. Fogl heeft problemen om de bal te vangen. Stasiorowski speelt de bal door. Abelhudo is nu in balbezit. Abelhudo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jebson 32%, KP Tornado 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jebson - KP Tornado 1:1