Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Frytz wilki Łukiego
1a1m Tactiek moja
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 46.5
weak Schieten good
adequate Passen excellent
adequate Verdedigen adequate


9e minuut.
Wrehde geeft een hoge lob. Chitic is nu in balbezit. Plēša legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Plēša krijgt een gele kaart. Chitic raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Loaiza neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Loaiza rent richting de bal. Loaiza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Kreese onderschept slim de pass. Grideanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grideanu passt de bal in één keer door. Grzybiński is nu in balbezit. Grzybiński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Frytz - wilki Łukiego 1:0

18e minuut.
Loaiza rent richting de bal. Joób bereikt de bal nog maar net als eerste. Loaiza rent richting de bal. Joób rent richting de bal. Joób haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Wrehde met een snelle inworp. Loaiza geeft een hoge lob. Klungelig pakt Poole de bal. Antinirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Antinirre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Frytz - wilki Łukiego 1:1

34e minuut.
Brando geeft de bal voor. Chitic is nu in balbezit. Daar is Chitic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chitic haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Perdigones geeft de bal voor. Inworp. Wrehde met de inworp. Loaiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Loaiza geeft een lange en hoge pass. Paal! Skrętkowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Frytz 65%, wilki Łukiego 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Frytz - wilki Łukiego 1:1

46e minuut.
Antinirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Antinirre geeft de bal voor. Plēša heeft problemen om de bal te vangen. Chitic rent richting de bal. Chitic haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Loaiza passt de bal met de wreef. Wrehde is nu in balbezit. Škovrán verovert de bal door een tackle van achteren. Chitic is nu in balbezit. Chitic haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Machairidis geeft een hoge lob. Blanco rent richting de bal. Grzybiński begaat een overtreding. Grzybiński krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Wrehde bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrehde geeft een hoge lob. Plēša is nu in balbezit. Chitic verovert de bal door een tackle van achteren. Chitic schiet op doel. Skrętkowicz bokst de bal weg.

62e minuut.
Widzisz rent richting de bal. Loaiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Plēša rent richting de bal. Loaiza verovert de bal door een tackle van achteren. Loaiza haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Poole geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Antinirre met een snelle inworp. Loaiza is nu in balbezit. Loaiza geeft de bal voor. Skrętkowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Klungelig pakt Chitic de bal. Widzisz rent richting de bal. Chitic verovert de bal door een tackle van achteren. Chitic draait met de bal, schiet en ... Skrętkowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Daar is Widzisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gawin probeert naar een medespeler te passen. Grzybiński rent richting de bal. Grzybiński schiet op doel. Grideanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Frytz - wilki Łukiego 2:1

75e minuut.
Joób speelt de bal door. Loaiza is nu in balbezit. Widzisz is nu in balbezit. Chitic is nu in balbezit. Chitic draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Wrehde is nu in balbezit. Wrehde passt de bal in één keer door. Chitic is nu in balbezit. Chitic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Frytz - wilki Łukiego 2:2

89e minuut.
Loaiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic rent richting de bal. Loaiza is nu in balbezit. Loaiza draait met de bal, schiet en ... Skrętkowicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Chitic is nu in balbezit. Chitic schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Frytz - wilki Łukiego 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Frytz 56%, wilki Łukiego 44%.
FC Frytz - wilki Łukiego 2:3