Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Harrow Wojtuś Team
Piterowa Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
27% Spel op eigen helft 73%
30 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
52.5 gemiddelde waardering 30.7
formidabel Schieten zwak
solide Passen zwak
zeer goed Verdedigen zwak


1e minuut.
Klungelig pakt Macher de bal. Macher speelt de bal door. Fleites speelt de bal door. Balient bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient schiet op doel. Bwomono kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Wyszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Fletcher verovert de bal door een tackle van achteren. Fletcher passt de bal zonder na te denken. Balient bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Rusnarczyk heeft problemen om de bal te vangen. Rusnarczyk passt de bal zonder na te denken. Balient bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - Wojtuś Team 1:0

16e minuut.
Fletcher verovert de bal door een tackle van achteren. Fletcher passt de bal zonder na te denken. Balient is nu in balbezit. Balient haalt uit met een fantastische trap. Bwomono werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - Wojtuś Team 2:0

22e minuut.
Grygiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygiel geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Dicu de bal onder controle te krijgen. Balient bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Pósa verovert de bal door een tackle van achteren. Pósa met een sublieme pass. Balient is nu in balbezit. Balient draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - Wojtuś Team 3:0

30e minuut.
Nærø onderschept slim de pass. Nærø probeert naar een medespeler te passen. Jurgielewicz is nu in balbezit. Balient onderschept slim de pass. Balient schiet op doel. Bwomono probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Fleites kopt de bal weg. Wyszyński is nu in balbezit. Fletcher onderschept slim de pass. Fletcher geeft een hoge lob. Pósa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Doeltrap. Bwomono trapt de bal weg van het doel. Fleites geeft een lange en hoge pass. Pósa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Jurgielewicz heeft problemen om de bal te vangen. Bwomono met een sublieme pass. Inworp. Fleites zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fletcher geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pósa is nu in balbezit. Pósa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - Wojtuś Team 4:0

38e minuut.
Rusnarczyk met de inworp. Grygiel geeft een lange en hoge pass. Balient is nu in balbezit. Pósa is nu in balbezit. Pósa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - Wojtuś Team 5:0

44e minuut.
Pósa rent richting de bal. Pósa passt de bal zonder na te denken. Fleites heeft problemen om de bal te vangen. Fleites geeft een lange en hoge pass. Petcu kopt de bal weg. Bwomono probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pósa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pósa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - Wojtuś Team 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Harrow 29%, Wojtuś Team 71%.
FC Harrow - Wojtuś Team 6:0

56e minuut.
Macourek met een snelle inworp. Grygiel is nu in balbezit. Grygiel geeft een lange en hoge pass. Balient rent richting de bal. Balient schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fleites rent richting de bal. Fleites geeft de bal voor. Pósa krijgt zijn hoofd ertegen. Bwomono bokst de bal weg.

59e minuut.
Kalina is nu in balbezit. Grygiel verovert de bal door een tackle van achteren. Grygiel geeft een hoge lob. Pósa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pósa schiet op doel. Bwomono bokst de bal weg.

61e minuut.
Jurgielewicz geeft de bal voor. Macher speelt de bal door. Fleites speelt de bal door. Balient bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Wyszyński speelt de bal door. Fletcher is nu in balbezit. Fletcher speelt de bal door. Balient rent richting de bal. Balient draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - Wojtuś Team 7:0

66e minuut.
Daar is Fleites, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fleites probeert naar een medespeler te passen. Pósa bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient rent richting de bal. Balient schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kalina heeft problemen om de bal te vangen. Rusnarczyk is nu in balbezit. Rusnarczyk geeft een hoge lob. Balient krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pósa bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Balient passt de bal zonder na te denken. Fleites is nu in balbezit. Fleites met een sublieme pass. Pósa rent richting de bal. Pósa haalt uit met een fantastische trap. Bwomono probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Balient rent richting de bal. Balient draait met de bal, schiet en ... Bwomono kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pósa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pósa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - Wojtuś Team 8:0

88e minuut.
Wysopal speelt de bal door. Rusnarczyk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pósa de bal. Pósa draait met de bal, schiet en ... Bwomono maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - Wojtuś Team 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Harrow 26%, Wojtuś Team 74%.
FC Harrow - Wojtuś Team 9:0