Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Frytz KP Tornado
1a1m Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.6 gemiddelde waardering 40.8
weak Schieten adequate
adequate Passen good
adequate Verdedigen good


4e minuut.
Gawin geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gajos de bal. Mignani rent richting de bal. Pytloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytloch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Pytloch met een sublieme pass. Chojka is nu in balbezit. Gajos schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gajos krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Machairidis kopt de bal weg. Pytloch rent richting de bal. Pytloch speelt de bal door. Gajos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ferranti is nu in balbezit. Ferranti passt de bal met de wreef. Vještica bereikt de bal nog maar net als eerste. Vještica geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Plēša de bal onder controle te krijgen. Skrętkowicz bokst de bal weg.

20e minuut.
Ferranti onderschept slim de pass. Ferranti probeert naar een medespeler te passen. Fogl bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Fogl de bal. Fogl haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ferranti is nu in balbezit. Korbiel onderschept slim de pass. Korbiel passt de bal zonder na te denken. Gajos is nu in balbezit. Gajos schiet op doel. Tiến Dũng bokst de bal weg. Paal!

44e minuut.
Ferranti passt de bal zonder na te denken. Fogl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogl geeft een hoge lob. Vještica is nu in balbezit. Vještica draait met de bal, schiet en ... Skrętkowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Frytz 56%, KP Tornado 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Frytz - KP Tornado 0:0

68e minuut.
Vente kan de bal niet met de borst controleren. Chojka bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojka passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Korbiel de bal. Korbiel geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Frytz 47%, KP Tornado 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Frytz - KP Tornado 0:0