Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Tornado FC Frytz
Normal Tactiek 1a1m
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.1 gemiddelde waardering 36.6
adequate Schieten average
adequate Passen good
good Verdedigen adequate


14e minuut.
Pytloch verovert de bal door een tackle van achteren. Pytloch heeft problemen om de bal te vangen. Pytloch met een sublieme pass. Grzybiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybiński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Korbiel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zawadziłło komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Vještica verovert de bal door een tackle van achteren. Vještica geeft een lange en hoge pass. Zawadziłło probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ferranti rent richting de bal. Ferranti haalt uit met een fantastische trap. Paal!

32e minuut.
Chojka heeft problemen om de bal te vangen. Zawadziłło met een sublieme pass. Gawin geeft een hoge lob. Grzybiński is nu in balbezit. Grzybiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Pytloch speelt de bal door. Machairidis heeft problemen om de bal te vangen. Machairidis passt de bal zonder na te denken. Grzybiński is nu in balbezit. Grzybiński schiet op doel. Paal!

36e minuut.
Pytloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytloch probeert naar een medespeler te passen. Grzybiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybiński draait met de bal, schiet en ... Tiến Dũng maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Tornado 58%, FC Frytz 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KP Tornado - FC Frytz 0:0

49e minuut.
Mignani geeft een hoge lob. Inworp. Machairidis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pytloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytloch geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Boski passt de bal zonder na te denken. Inworp. Škovrán met de inworp. Machairidis rent richting de bal. Machairidis geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Fogl met de inworp. Dąblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąblewski passt de bal in één keer door. Fogl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogl geeft een hoge lob. Skrętkowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Plēša bereikt de bal nog maar net als eerste. Fogl verovert de bal door een tackle van achteren. Fogl met een sublieme pass. Ferranti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferranti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Daar is Zawadziłło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zawadziłło geeft de bal voor. Mignani bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybiński onderschept slim de pass. Grzybiński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Tornado 50%, FC Frytz 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KP Tornado - FC Frytz 0:0