Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jebson wilki Łukiego
jakas Tactiek moja
50% Balbezit 50%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 46.6
good Schieten good
very good Passen excellent
good Verdedigen adequate


10e minuut.
Loaiza passt de bal in één keer door. Berkiner onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wrehde geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chitic springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Gamero rent richting de bal. Gamero passt de bal zonder na te denken. Loaiza met een sublieme pass. Chitic heeft problemen om de bal te vangen. Chitic draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

15e minuut.
Brando met de inworp. Buruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Buruk passt de bal zonder na te denken. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic draait met de bal, schiet en ... Vales verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Wietrzny kopt de bal weg. Buruk is nu in balbezit. Buruk met een sublieme pass. Loaiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Loaiza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Loaiza heeft problemen om de bal te vangen. Antinirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Antinirre speelt de bal door. Chitic bereikt de bal nog maar net als eerste. Chitic draait met de bal, schiet en ... Vales bokst de bal weg.

24e minuut.
Wrehde speelt de bal door. Loaiza is nu in balbezit. Loaiza passt de bal in één keer door. Chitic rent richting de bal. Chitic draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Klungelig pakt Bearzi de bal. Bearzi met een sublieme pass. Gamero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jebson - wilki Łukiego 1:0

26e minuut.
Loaiza rent richting de bal. Loaiza passt de bal met de wreef. Joób heeft problemen om de bal te vangen. Gamero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamero draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Wrehde geeft de bal voor. Przyjemski kopt de bal weg. Kiecal heeft problemen om de bal te vangen. Chitic onderschept slim de pass. Chitic schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Brando rent richting de bal. Yazıcıoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Yazıcıoğlu speelt de bal door. Abelhudo is nu in balbezit. Abelhudo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kiecal passt de bal zonder na te denken. Berkiner rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chitic. Berkiner roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Berkiner kan niet meer verder spelen. Áder komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Kreese verovert de bal door een tackle van achteren. Kreese passt de bal zonder na te denken. Daar is Gamero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamero haalt uit met een fantastische trap. Grideanu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jebson - wilki Łukiego 2:0

44e minuut.
Wrehde probeert naar een medespeler te passen. Buruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Buruk passt de bal in één keer door. Chitic rent richting de bal. Chitic draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Wietrzny is nu in balbezit. Wietrzny speelt de bal door. Daar is Abelhudo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abelhudo haalt uit met een fantastische trap. Grideanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jebson - wilki Łukiego 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jebson 49%, wilki Łukiego 51%.
Jebson - wilki Łukiego 3:0

46e minuut.
Blanco is nu in balbezit. Wietrzny verovert de bal door een tackle van achteren. Wietrzny passt de bal zonder na te denken. Gamero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jebson - wilki Łukiego 4:0

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brando zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buruk probeert naar een medespeler te passen. Loaiza bereikt de bal nog maar net als eerste. Loaiza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Áder verovert de bal door een tackle van achteren. Áder geeft de bal voor. Yazıcıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Abelhudo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abelhudo haalt uit met een fantastische trap. Grideanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Bearzi passt de bal met de wreef. Yazıcıoğlu met een sublieme pass. Abelhudo rent richting de bal. Abelhudo draait met de bal, schiet en ... Grideanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jebson - wilki Łukiego 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jebson 35%, wilki Łukiego 65%.
Jebson - wilki Łukiego 5:0