Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wojtuś Team FC PowerShell
Normal Tactiek Shell3
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.7 gemiddelde waardering 51.9
poor Schieten excellent
weak Passen adequate
poor Verdedigen solid


5e minuut.
Keseciler bereikt de bal nog maar net als eerste. Keseciler geeft een lange en hoge pass. Chişcanu rent richting de bal. Chişcanu draait met de bal, schiet en ... Bwomono werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wojtuś Team - FC PowerShell 0:1

6e minuut.
Łażewski geeft een lange en hoge pass. Petcu heeft problemen om de bal te vangen. Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Wojtuś Team - FC PowerShell 0:2

11e minuut.
Petcu onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Keseciler met een snelle inworp. Chişcanu rent richting de bal. Chişcanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Keseciler kopt de bal weg. Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petcu speelt de bal door. Şoneriu rent richting de bal. Şoneriu schiet op doel. Bwomono probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Łażewski is nu in balbezit. Łażewski geeft de bal voor. Jurgielewicz heeft problemen om de bal te vangen. Belmonte rent richting de bal. Belmonte draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Petcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petcu geeft een lange en hoge pass. Keseciler rent richting de bal. Keseciler geeft de bal voor. Belmonte maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Belmonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmonte passt de bal met de wreef. Chişcanu rent richting de bal. Chişcanu schiet op doel. Bwomono werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wojtuś Team - FC PowerShell 0:3

45e minuut.
Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu passt de bal zonder na te denken. Belmonte is nu in balbezit. Belmonte schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wojtuś Team 62%, FC PowerShell 38%.
Wojtuś Team - FC PowerShell 0:3

52e minuut.
Macourek rent richting de bal. Tudorache onderschept slim de pass. Tudorache passt de bal zonder na te denken. Belmonte is nu in balbezit. Belmonte geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Łażewski geeft de bal voor. Kalina heeft problemen om de bal te vangen. Keseciler met een sublieme pass. Belmonte rent richting de bal. Belmonte draait met de bal, schiet en ... Bwomono kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Belmonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmonte schiet op doel. Na een snelle pass probeert Jurgielewicz de bal onder controle te krijgen. Bwomono probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Łażewski is nu in balbezit. Wyszyński rent richting de bal. Łażewski onderschept slim de pass. Łażewski geeft een lange en hoge pass. Chişcanu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Łażewski met een sublieme pass. Şoneriu rent richting de bal. Şoneriu passt de bal in één keer door. Belmonte rent richting de bal. Belmonte draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Klungelig pakt Navarrete de bal. Navarrete geeft een hoge lob. Petcu heeft problemen om de bal te vangen. Şoneriu rent richting de bal. Şoneriu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Füst met een snelle inworp. Keseciler rent richting de bal. Keseciler geeft de bal voor. Belmonte maakt een snoekduik en kopt de bal. Bwomono bokst de bal weg.

80e minuut.
Daar is Navarrete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łażewski rent richting de bal. Łażewski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Belmonte de bal. Belmonte draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chişcanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chişcanu schiet op doel. Bwomono maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wojtuś Team - FC PowerShell 0:4

82e minuut.
Gallet speelt de bal door. Klungelig pakt Łażewski de bal. Macourek begaat een overtreding. Macourek krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Jurgielewicz rent richting de bal. Belmonte verovert de bal door een tackle van achteren. Chişcanu is nu in balbezit. Daar is Belmonte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belmonte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wojtuś Team - FC PowerShell 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wojtuś Team 77%, FC PowerShell 23%.
Wojtuś Team - FC PowerShell 0:5