Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Harrow Rizzenbull
Piterowa Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
20% Spel op eigen helft 80%
42 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 21.5
outstanding Schieten weak
good Passen weak
very good Verdedigen hopeless


1e minuut.
Rosado speelt de bal door. Rusnarczyk is nu in balbezit. Rusnarczyk geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pósa de bal. Pósa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Nærø geeft een lange en hoge pass. Fleites bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleites passt de bal met de wreef. Balient rent richting de bal. Balient draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

7e minuut.
Grygiel met een sublieme pass. Rusnarczyk rent richting de bal. Rusnarczyk speelt de bal door. Pósa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pósa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Szczerba is nu in balbezit. Pósa verovert de bal door een tackle van achteren. Pósa passt de bal met de wreef. Balient rent richting de bal. Balient schiet op doel. Leśnodorski bokst de bal weg.

19e minuut.
Szaleniec geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rusnarczyk met de inworp. Fletcher rent richting de bal. Fletcher geeft een lange en hoge pass. Leśnodorski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Szaleniec kopt de bal weg. Klungelig pakt Rusnarczyk de bal. Rusnarczyk geeft een hoge lob. Balient rent richting de bal. Balient draait met de bal, schiet en ... Leśnodorski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Pósa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pósa draait met de bal, schiet en ... Leśnodorski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Klungelig pakt Pósa de bal. Pósa met een sublieme pass. Balient is nu in balbezit. Balient draait met de bal, schiet en ... Leśnodorski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - Rizzenbull 1:0

27e minuut.
Balient rent richting de bal. Pósa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pósa passt de bal met de wreef. Rusnarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusnarczyk schiet op doel. De bal raakt de paal. Pósa heeft problemen om de bal te vangen. Pósa schiet op doel. Leśnodorski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Balient bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - Rizzenbull 2:0

37e minuut.
Rosado verovert de bal door een tackle van achteren. Rosado speelt de bal door. Fletcher is nu in balbezit. Fletcher geeft een lange en hoge pass. Balient maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Grygiel geeft een hoge lob. Balient bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient passt de bal in één keer door. Fleites is nu in balbezit. Fleites geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pósa springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - Rizzenbull 3:0

42e minuut.
Nærø bereikt de bal nog maar net als eerste. Nærø passt de bal met de wreef. Baszko is nu in balbezit. Pósa onderschept slim de pass. Pósa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Rusnarczyk kopt de bal weg. Daar is Grygiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grygiel passt de bal met de wreef. Pósa is nu in balbezit. Pósa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Leśnodorski trapt de bal weg van het doel. Rusnarczyk speelt de bal door. Pósa is nu in balbezit. Pósa schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - Rizzenbull 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Harrow 22%, Rizzenbull 78%.
FC Harrow - Rizzenbull 4:0

50e minuut.
Fletcher rent richting de bal. Fletcher geeft een lange en hoge pass. Szaleniec is nu in balbezit. Pósa verovert de bal door een tackle van achteren. Pósa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - Rizzenbull 5:0

52e minuut.
Fletcher passt de bal zonder na te denken. Balient bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient met een sublieme pass. Pósa heeft problemen om de bal te vangen. Pósa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - Rizzenbull 6:0

54e minuut.
Na een snelle pass probeert Baszko de bal onder controle te krijgen. Fleites probeert naar een medespeler te passen. Pósa heeft problemen om de bal te vangen. Pósa haalt uit met een fantastische trap. Leśnodorski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Rusnarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Rusnarczyk met een sublieme pass. Pósa is nu in balbezit. Pósa haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Szaleniec de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - Rizzenbull 7:0

58e minuut.
Grygiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygiel geeft een lange en hoge pass. Fleites heeft problemen om de bal te vangen. Balient bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Pruś passt de bal met de wreef. Fleites bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleites geeft de bal voor. Balient springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - Rizzenbull 8:0

62e minuut.
Leśnodorski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fletcher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fletcher probeert naar een medespeler te passen. Fleites bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleites geeft een hoge lob. Leśnodorski bokst de bal weg. Klungelig pakt Pósa de bal. Pósa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - Rizzenbull 9:0

66e minuut.
Łęczycki speelt de bal door. Fletcher speelt de bal door. Fleites bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleites geeft een lange en hoge pass. Pósa maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Klungelig pakt Grygiel de bal. Fletcher rent richting de bal. Fletcher passt de bal zonder na te denken. Balient bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Bojarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygiel verovert de bal door een tackle van achteren. Grygiel speelt de bal door. Balient is nu in balbezit. Balient draait met de bal, schiet en ... Leśnodorski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Grygiel verovert de bal door een tackle van achteren. Grygiel passt de bal met de wreef. Pósa rent richting de bal. Pósa draait met de bal, schiet en ... Leśnodorski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - Rizzenbull 10:0

74e minuut.
Rosado met de inworp. Rusnarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusnarczyk geeft de bal voor. Pósa krijgt zijn hoofd ertegen. Leśnodorski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - Rizzenbull 11:0

74e minuut.
Sejud is nu in balbezit. Sejud passt de bal zonder na te denken. Gałuszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient onderschept slim de pass. Balient schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Leśnodorski met een harde bal richting middenveld. Grygiel heeft problemen om de bal te vangen. Grygiel met een sublieme pass. Pósa is nu in balbezit. Pósa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - Rizzenbull 12:0

80e minuut.
Łęczycki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fletcher geeft een hoge lob. Rusnarczyk kopt de bal weg. Pósa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pósa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Rusnarczyk onderschept slim de pass. Rusnarczyk met een sublieme pass. Balient is nu in balbezit. Balient draait met de bal, schiet en ... Baszko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leśnodorski bokst de bal weg. Pósa is nu in balbezit. Pósa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - Rizzenbull 13:0

84e minuut.
Macher bereikt de bal nog maar net als eerste. Macher geeft een hoge lob. Pósa bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient is nu in balbezit. Balient haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Gałuszyński is nu in balbezit. Fleites verovert de bal door een tackle van achteren. Fleites speelt de bal door. Pósa rent richting de bal. Pósa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - Rizzenbull 14:0

88e minuut.
Sejud probeert naar een medespeler te passen. Dulewicz heeft problemen om de bal te vangen. Balient bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Balient bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Balient rent richting de bal. Balient schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harrow - Rizzenbull 15:0

90e minuut.
Klungelig pakt Bojarski de bal. Rusnarczyk rent richting de bal. Rusnarczyk passt de bal in één keer door. Pósa rent richting de bal. Pósa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Harrow 18%, Rizzenbull 82%.
FC Harrow - Rizzenbull 15:0