Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rizzenbull FC Harrow
Normal Tactiek Piterowa
42% Balbezit 58%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
20.7 gemiddelde waardering 45.1
weak Schieten outstanding
weak Passen solid
unsatisfactory Verdedigen solid


1e minuut.
Pósa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruś rent richting de bal. Pósa verovert de bal door een tackle van achteren. Pósa haalt uit met een fantastische trap. Leśnodorski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzenbull - FC Harrow 0:1

4e minuut.
Rusnarczyk speelt de bal door. Pósa bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaleniec rent richting de bal. Balient rent richting de bal. Balient draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Rusnarczyk passt de bal in één keer door. Daar is Fletcher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fletcher geeft de bal voor. Balient springt en kopt de bal. Leśnodorski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzenbull - FC Harrow 0:2

8e minuut.
Bojarski rent richting de bal. Bojarski passt de bal met de wreef. Daar is Szczerba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pósa onderschept slim de pass. Pósa draait met de bal, schiet en ... Paal!

10e minuut.
Macher is nu in balbezit. Macher geeft de bal voor. Daar is Pósa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balient is nu in balbezit. Balient schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Dulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Macher geeft een lange en hoge pass. Balient bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient schiet op doel. Leśnodorski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Leśnodorski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Balient bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzenbull - FC Harrow 0:3

15e minuut.
Fletcher onderschept slim de pass. Fletcher probeert naar een medespeler te passen. Pósa rent richting de bal. Pósa passt de bal in één keer door. Balient bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzenbull - FC Harrow 0:4

16e minuut.
Szklanka met een snelle inworp. Rusnarczyk speelt de bal door. Pósa is nu in balbezit. Pósa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzenbull - FC Harrow 0:5

18e minuut.
Szaleniec geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rusnarczyk met de inworp. Grygiel rent richting de bal. Grygiel geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Leśnodorski trapt de bal weg van het doel. Fletcher kopt de bal weg. Gałuszyński controleert de bal met de borst. Balient rent richting de bal. Balient haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Grygiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygiel speelt de bal door. Pósa is nu in balbezit. Pósa schiet op doel. Szaleniec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzenbull - FC Harrow 0:6

23e minuut.
Macher verovert de bal door een tackle van achteren. Nærø met een sublieme pass. Fleites bereikt de bal nog maar net als eerste. Fleites geeft een hoge lob. Pósa springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Leśnodorski speelt de bal door. Fleites rent richting de bal. Fleites geeft een lange en hoge pass. Pósa heeft problemen om de bal te vangen. Pósa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Inworp. Fleites met de inworp. Fletcher heeft problemen om de bal te vangen. Fletcher geeft een hoge lob. Pósa springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Leśnodorski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Balient maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzenbull - FC Harrow 0:7

26e minuut.
Rusnarczyk onderschept slim de pass. Rusnarczyk geeft een lange en hoge pass. Fleites kopt de bal weg. Balient is nu in balbezit. Balient draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Leśnodorski met een sublieme pass. Rusnarczyk speelt de bal door. Szaleniec heeft problemen om de bal te vangen. Pósa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pósa schiet op doel. Leśnodorski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzenbull - FC Harrow 0:8

32e minuut.
Grygiel passt de bal zonder na te denken. Balient bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Pósa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pósa schiet op doel. Leśnodorski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzenbull - FC Harrow 0:9

35e minuut.
Rusnarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Rusnarczyk geeft een hoge lob. Pósa kopt de bal weg. Balient bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzenbull - FC Harrow 0:10

36e minuut.
Rusnarczyk met een snelle inworp. Fletcher is nu in balbezit. Fletcher met een sublieme pass. Pósa heeft problemen om de bal te vangen. Pósa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzenbull - FC Harrow 0:11

37e minuut.
Dulewicz passt de bal in één keer door. Gałuszyński is nu in balbezit. Balient verovert de bal door een tackle van achteren. Balient schiet op doel. Leśnodorski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzenbull - FC Harrow 0:12

40e minuut.
Klungelig pakt Pósa de bal. Baszko rent richting de bal. Balient onderschept slim de pass. Balient schiet op doel. Leśnodorski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzenbull - FC Harrow 0:13

43e minuut.
Kusak bereikt de bal nog maar net als eerste. Łęczycki onderschept slim de pass. Łęczycki passt de bal met de wreef. Rusnarczyk geeft een lange en hoge pass. Balient springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Fleites met een sublieme pass. Rusnarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusnarczyk passt de bal in één keer door. Balient rent richting de bal. Balient schiet op doel. Paal!

45e minuut.
Szaleniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaleniec geeft een hoge lob. Inworp. Rusnarczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grygiel geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rizzenbull 87%, FC Harrow 13%.
Rizzenbull - FC Harrow 0:13

51e minuut.
Fletcher onderschept slim de pass. Fletcher met een sublieme pass. Grygiel is nu in balbezit. Bojarski speelt de bal door. Rusnarczyk geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzenbull - FC Harrow 0:14

54e minuut.
Baszko kopt de bal weg. Fletcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Fletcher passt de bal zonder na te denken. Pósa rent richting de bal. Pósa schiet op doel. Leśnodorski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzenbull - FC Harrow 0:15

55e minuut.
Pósa verovert de bal door een tackle van achteren. Bojarski rent richting de bal. Balient verovert de bal door een tackle van achteren. Pósa is nu in balbezit. Pósa schiet op doel. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Szczerba geeft een lange en hoge pass. Nærø geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pósa de bal. Balient is nu in balbezit. Balient draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Grygiel is nu in balbezit. Dulewicz rent richting de bal. Grygiel onderschept slim de pass. Rusnarczyk geeft een hoge lob. Pósa maakt een snoekduik en kopt de bal. Leśnodorski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Balient rent richting de bal. Balient schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzenbull - FC Harrow 0:16

68e minuut.
Rosado geeft een hoge lob. Balient kopt de bal weg. Bojarski heeft problemen om de bal te vangen. Pósa rent richting de bal. Pósa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rusnarczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fletcher geeft een hoge lob. Balient is nu in balbezit. Balient geeft de bal voor. Leśnodorski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pósa is nu in balbezit. Pósa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Rusnarczyk geeft de bal voor. Balient kopt de bal weg. Fleites probeert naar een medespeler te passen. Daar is Balient, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balient schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Leśnodorski met een harde bal richting middenveld. Fletcher kopt de bal weg. Macher geeft de bal voor. Pósa krijgt zijn hoofd ertegen. Leśnodorski bokst de bal weg.

72e minuut.
Pruś bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygiel rent richting de bal. Grygiel passt de bal in één keer door. Pósa is nu in balbezit. Pósa haalt uit met een fantastische trap. Leśnodorski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzenbull - FC Harrow 0:17

75e minuut.
Kusak controleert de bal met de borst. Fletcher rent richting de bal. Fletcher met een sublieme pass. Balient heeft problemen om de bal te vangen. Balient haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzenbull - FC Harrow 0:18

77e minuut.
Fleites geeft een hoge lob. Klungelig pakt Szaleniec de bal. Bojarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient onderschept slim de pass. Balient haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Gałuszyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Grygiel de bal. Grygiel geeft de bal voor. Balient rent richting de bal. Balient haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Leśnodorski probeert wanhopig de bal te grijpen. Pósa bereikt de bal nog maar net als eerste. Pósa schiet op doel. Leśnodorski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzenbull - FC Harrow 0:19

81e minuut.
Balient passt de bal in één keer door. Rusnarczyk rent richting de bal. Rusnarczyk passt de bal in één keer door. Pósa rent richting de bal. Pósa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Leśnodorski met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Grygiel de bal. Grygiel speelt de bal door. Balient bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient draait met de bal, schiet en ... Leśnodorski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Leśnodorski niet meer kan verder spelen. Grzymała komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Macher verovert de bal door een tackle van achteren. Macher geeft een lange en hoge pass. Balient bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient draait met de bal, schiet en ... Grzymała maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzenbull - FC Harrow 0:20

86e minuut.
Dulewicz rent richting de bal. Pósa verovert de bal door een tackle van achteren. Pósa speelt de bal door. Balient bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient draait met de bal, schiet en ... Grzymała bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rusnarczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grygiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Grygiel geeft de bal voor. Fleites geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Grzymała trapt de bal weg van het doel. Fleites kopt de bal weg. Balient bereikt de bal nog maar net als eerste. Balient schiet op doel. Grzymała probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rizzenbull - FC Harrow 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rizzenbull 84%, FC Harrow 16%.
Rizzenbull - FC Harrow 0:21