Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BARTECKI LKS Kolbuszowa
0809 Tactiek poukładane
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
13 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 49.3
good Schieten excellent
adequate Passen good
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Favali passt de bal in één keer door. Özyiğiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Özyiğiter met een sublieme pass. Jegu is nu in balbezit. Favali is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Komarnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Gangai bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagubiony maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Zagubiony naar de kleedkamers voor een vroege douche.

14e minuut.
Casaburi passt de bal in één keer door. Văcaru is nu in balbezit. Văcaru passt de bal in één keer door. Jegu rent richting de bal. Jegu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Özyiğiter geeft de bal voor. Jegu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegu schiet op doel. Huaixin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wołyniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcaru onderschept slim de pass. Văcaru schiet op doel. Huaixin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Casaburi rent richting de bal. Casaburi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Wołyniec de bal onder controle te krijgen. Văcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcaru schiet op doel. Huaixin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Passos is nu in balbezit. Passos geeft een hoge lob. Gangai is nu in balbezit. Gangai schiet op doel. Thesen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARTECKI - LKS Kolbuszowa 1:0

32e minuut.
Văcaru is nu in balbezit. Văcaru passt de bal in één keer door. Jegu rent richting de bal. Jegu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Casaburi met een snelle inworp. Favali is nu in balbezit. Favali passt de bal zonder na te denken. Jegu is nu in balbezit. Jegu schiet op doel. Huaixin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Jegu probeert naar een medespeler te passen. Favali met een sublieme pass. Văcaru rent richting de bal. Văcaru draait met de bal, schiet en ... Huaixin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC BARTECKI - LKS Kolbuszowa 1:1

45e minuut.
Wałkarz geeft een hoge lob. Favali kopt de bal weg. Scherfke heeft problemen om de bal te vangen. Jegu is nu in balbezit. Jegu schiet op doel. Huaixin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BARTECKI 63%, LKS Kolbuszowa 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC BARTECKI - LKS Kolbuszowa 1:1

47e minuut.
Casaburi bereikt de bal nog maar net als eerste. Casaburi passt de bal in één keer door. Gangai rent richting de bal. Gangai schiet op doel. Thesen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARTECKI - LKS Kolbuszowa 2:1

56e minuut.
Văcaru draait met de bal, schiet en ... Huaixin speelt de bal door. Maciąg kopt de bal weg. Wai Lim is nu in balbezit. Wai Lim haalt uit met een fantastische trap. Thesen bokst de bal weg. Wai Lim rent richting de bal. Wai Lim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARTECKI - LKS Kolbuszowa 3:1

58e minuut.
Banaszak geeft een lange en hoge pass. Văcaru is nu in balbezit. Văcaru heeft problemen om de bal te vangen. Văcaru draait met de bal, schiet en ... Huaixin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Maciąg bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciąg passt de bal met de wreef. Daar is Süphanoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jegu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegu schiet op doel. Huaixin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jegu bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegu schiet op doel. Huaixin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARTECKI - LKS Kolbuszowa 3:2

60e minuut.
Kłopot komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Văcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwiński onderschept slim de pass. Śliwiński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gangai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gangai haalt uit met een fantastische trap. Thesen bokst de bal weg.

67e minuut.
Maciąg passt de bal zonder na te denken. Wai Lim probeert de bal aan de voet te houden. Komarnicki rent richting de bal. Komarnicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARTECKI - LKS Kolbuszowa 4:2

68e minuut.
Süphanoğlu geeft de bal voor. Passos geeft een hoge lob. Văcaru rent richting de bal. Văcaru haalt uit met een fantastische trap. Huaixin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BARTECKI - LKS Kolbuszowa 4:3

70e minuut.
Casaburi bereikt de bal nog maar net als eerste. Casaburi passt de bal zonder na te denken. Văcaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Văcaru haalt uit met een fantastische trap. Huaixin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC BARTECKI - LKS Kolbuszowa 4:4

70e minuut.
Zafirović komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Özyiğiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Süphanoğlu onderschept slim de pass. Süphanoğlu passt de bal met de wreef. Gangai is nu in balbezit. Gangai haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Maciąg is nu in balbezit. Maciąg passt de bal zonder na te denken. Velázquez is nu in balbezit. Komarnicki rent richting de bal. Komarnicki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Lerond is nu in balbezit. Lerond passt de bal in één keer door. Zafirović is nu in balbezit. Favali rent richting de bal. Favali schiet op doel. Huaixin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Süphanoğlu speelt de bal door. Wai Lim bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Lim passt de bal in één keer door. Gangai rent richting de bal. Gangai haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BARTECKI 56%, LKS Kolbuszowa 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC BARTECKI - LKS Kolbuszowa 4:4