Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCKanik FC CFC
new_idea_1 Tactiek Bażant
52% Balbezit 48%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
42.3 gemiddelde waardering 46.1
solid Schieten very good
average Passen solid
adequate Verdedigen good


3e minuut.
Zanello schiet op doel. Jedynak probeert de bal aan de voet te houden. Gmitrzak met een sublieme pass. Vidal rent richting de bal. Vidal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Vidal rent richting de bal. Jędras onderschept slim de pass. Urzaiz Aranda rent richting de bal. Urzaiz Aranda haalt uit met een fantastische trap. Wołczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCKanik - FC CFC 0:1

10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gmitrzak met een snelle inworp. Cucchi rent richting de bal. Cucchi geeft een hoge lob. Urzaiz Aranda heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Wołczyk trapt de bal weg. Märtins kopt de bal weg. Cucchi speelt de bal door. Urzaiz Aranda is nu in balbezit. Urzaiz Aranda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Cucchi kopt de bal weg. Tromp rent richting de bal. Unternährer begaat een overtreding. Unternährer krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Cucchi kopt de bal weg. Urzaiz Aranda heeft problemen om de bal te vangen. Jedynak rent richting de bal. Urzaiz Aranda is nu in balbezit. Urzaiz Aranda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCKanik - FC CFC 0:2

30e minuut.
Vidal kopt de bal weg. Klungelig pakt Cucchi de bal. Cucchi probeert naar een medespeler te passen. Zanello heeft problemen om de bal te vangen. Zanello draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Casademont onderschept slim de pass. Casademont geeft de bal voor. Zanello kopt de bal weg. Urzaiz Aranda heeft problemen om de bal te vangen. Urzaiz Aranda schiet op doel. Wołczyk bokst de bal weg.

42e minuut.
Vidal is nu in balbezit. Jędras probeert naar een medespeler te passen. Nawałka rent richting de bal. Zanello verovert de bal door een tackle van achteren. Zanello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCKanik 63%, FC CFC 37%.
FCKanik - FC CFC 0:2

48e minuut.
Lisagor rent richting de bal. Erostarbe Tubilla onderschept slim de pass. Erostarbe Tubilla met een sublieme pass. Cieślewicz rent richting de bal. Cieślewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Lisagor passt de bal met de wreef. Cucchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucchi passt de bal zonder na te denken. Zanello is nu in balbezit. Zanello haalt uit met een fantastische trap. Wołczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Urzaiz Aranda rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zagumny. Urzaiz Aranda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Urzaiz Aranda met een snel genomen vrije trap. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCKanik - FC CFC 0:3

58e minuut.
Klungelig pakt Cucchi de bal. Cucchi speelt de bal door. Zagumny bereikt de bal nog maar net als eerste. Urzaiz Aranda verovert de bal door een tackle van achteren. Urzaiz Aranda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCKanik - FC CFC 0:4

59e minuut.
Tromp heeft problemen om de bal te vangen. Tromp geeft de bal voor. Páez heeft problemen om de bal te vangen. Cieślewicz rent richting de bal. Cieślewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Cucchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucchi speelt de bal door. Zanello is nu in balbezit. Urzaiz Aranda rent richting de bal. Urzaiz Aranda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Páez met de inworp. Cucchi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jędras de bal. Urzaiz Aranda is nu in balbezit. Urzaiz Aranda haalt uit met een fantastische trap. Wołczyk bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FCKanik - FC CFC 0:5

81e minuut.
Lisagor kopt de bal weg. Prātnieks bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucchi verovert de bal door een tackle van achteren. Cucchi geeft een hoge lob. Urzaiz Aranda maakt een snoekduik en kopt de bal. Wołczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Unternährer geeft een lange en hoge pass. Oleszkiewicz rent richting de bal. Oleszkiewicz passt de bal in één keer door. Cieślewicz is nu in balbezit. Cieślewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCKanik - FC CFC 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCKanik 63%, FC CFC 37%.
FCKanik - FC CFC 1:5