Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MANCHESTER UNITED PS FCKanik
xxxx Tactiek new_idea_1
55% Balbezit 45%
22% Spel op eigen helft 78%
35 Doelpogingen 4
7 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.4 gemiddelde waardering 41.4
solid Schieten very good
solid Passen average
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Jędras rent richting de bal. Jędras geeft een hoge lob. Carrón kopt de bal weg. Wawrzak is nu in balbezit. Wawrzak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Cieślewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Stemberg onderschept slim de pass. Stemberg met een sublieme pass. Kulomber rent richting de bal. Kulomber draait met de bal, schiet en ... Wołczyk bokst de bal weg.

5e minuut.
Wawrzak is nu in balbezit. Nəzərov is nu in balbezit. Nəzərov heeft problemen om de bal te vangen. Nəzərov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCHESTER UNITED PS - FCKanik 1:0

6e minuut.
Oleszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Zagumny bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzak verovert de bal door een tackle van achteren. Wawrzak draait met de bal, schiet en ... Wołczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Boateng kopt de bal weg. Kulomber rent richting de bal. Nawałka begaat een overtreding. Kulomber raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Boateng neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Carrón kopt de bal weg. Zagumny bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzak verovert de bal door een tackle van achteren. Wawrzak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCHESTER UNITED PS - FCKanik 2:0

11e minuut.
Ştefan geeft de bal voor. Tromp is nu in balbezit. Ştefan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ştefan krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Schupfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schupfer geeft een hoge lob. Tromp rent richting de bal. Tromp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MANCHESTER UNITED PS - FCKanik 2:1

14e minuut.
Kulomber passt de bal met de wreef. Carrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrón probeert naar een medespeler te passen. Nəzərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzərov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MANCHESTER UNITED PS - FCKanik 3:1

15e minuut.
Kulomber verovert de bal door een tackle van achteren. Kulomber draait met de bal, schiet en ... Jedynak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wawrzak rent richting de bal. Wawrzak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Wołczyk trapt de bal weg. Erostarbe Tubilla heeft problemen om de bal te vangen. Carrón speelt de bal door. Kulomber rent richting de bal. Kulomber schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCHESTER UNITED PS - FCKanik 4:1

17e minuut.
Cieślewicz kopt de bal weg. Oleszkiewicz rent richting de bal. Boateng begaat een overtreding. Boateng krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Carrón passt de bal in één keer door. Nəzərov rent richting de bal. Nəzərov passt de bal zonder na te denken. Wawrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzak draait met de bal, schiet en ... Wołczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCHESTER UNITED PS - FCKanik 5:1

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wołczyk met een harde bal richting middenveld. Spandowski heeft problemen om de bal te vangen. Wawrzak rent richting de bal. Wawrzak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Prātnieks is nu in balbezit. Boateng verovert de bal door een tackle van achteren. Boateng geeft een lange en hoge pass. Wawrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Prātnieks rent richting de bal. Carrón verovert de bal door een tackle van achteren. Carrón passt de bal zonder na te denken. Wawrzak is nu in balbezit. Wawrzak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Klungelig pakt Wawrzak de bal. Nəzərov rent richting de bal. Nəzərov passt de bal in één keer door. Wawrzak rent richting de bal. Wawrzak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Nəzərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulomber rent richting de bal. Nəzərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzərov geeft de bal voor. Wawrzak springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCHESTER UNITED PS - FCKanik 6:1

38e minuut.
Schupfer verovert de bal door een tackle van achteren. Schupfer met een sublieme pass. Wawrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzərov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Wawrzak de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Cieślewicz rent richting de bal. Cieślewicz geeft een hoge lob. Daar is Ştefan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tromp bereikt de bal nog maar net als eerste. Tromp draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Jędras geeft de bal voor. Tromp kopt de bal weg. Klungelig pakt Cieślewicz de bal. Erostarbe Tubilla rent richting de bal. Erostarbe Tubilla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANCHESTER UNITED PS 28%, FCKanik 72%.
MANCHESTER UNITED PS - FCKanik 6:1

47e minuut.
Zagumny speelt de bal door. Spandowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Schupfer. Schupfer krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Nəzərov rent richting de bal. Nəzərov met een sublieme pass. Klungelig pakt Wawrzak de bal. Wawrzak schiet op doel. Wołczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCHESTER UNITED PS - FCKanik 7:1

55e minuut.
Schupfer is nu in balbezit. Schupfer geeft een hoge lob. Boateng kopt de bal weg. Kulomber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulomber haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Cieślewicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Erostarbe Tubilla de bal. Carrón probeert naar een medespeler te passen. Kulomber rent richting de bal. Kulomber geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Schupfer met een sublieme pass. Nəzərov probeert naar een medespeler te passen. Wawrzak rent richting de bal. Wawrzak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCHESTER UNITED PS - FCKanik 8:1

60e minuut.
Ligota is nu in balbezit. Ligota geeft de bal voor. Erostarbe Tubilla kan de bal niet met de borst controleren. Carrón is nu in balbezit. Carrón geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Nəzərov probeert de bal aan de voet te houden. Wawrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędras onderschept slim de pass. Kulomber rent richting de bal. Kulomber schiet op doel. Wołczyk bokst de bal weg.

64e minuut.
Oltenescu speelt de bal door. Prātnieks kan de bal niet met de borst controleren. Nəzərov probeert naar een medespeler te passen. Kulomber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulomber haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wawrzak is nu in balbezit. Wawrzak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCHESTER UNITED PS - FCKanik 9:1

70e minuut.
Cieślewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrón legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cieślewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Cieślewicz zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Oltenescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCHESTER UNITED PS - FCKanik 9:2

75e minuut.
Boateng met een snelle inworp. Kulomber rent richting de bal. Kulomber geeft een hoge lob. Wawrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCHESTER UNITED PS - FCKanik 10:2

77e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wołczyk trapt de bal weg van het doel. Carrón kopt de bal weg. Kulomber bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulomber draait met de bal, schiet en ... Wołczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Boateng zal de hoekschop nemen. Wawrzak krijgt zijn hoofd ertegen. Wołczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Daar is Wawrzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wawrzak geeft een hoge lob. Jedynak is nu in balbezit. Kulomber onderschept slim de pass. Kulomber schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MANCHESTER UNITED PS - FCKanik 11:2

86e minuut.
Nawałka geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boateng met de inworp. Kulomber rent richting de bal. Kulomber geeft de bal voor. Wołczyk bokst de bal weg.

88e minuut.
Kulomber kan de bal niet met de borst controleren. Kulomber passt de bal zonder na te denken. Nəzərov geeft de bal voor. Wawrzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawrzak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MANCHESTER UNITED PS - FCKanik 12:2

90e minuut.
Wawrzak is nu in balbezit. Zagumny verovert de bal door een tackle van achteren. Zagumny met een sublieme pass. Carrón bereikt de bal nog maar net als eerste. Carrón geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Kulomber maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MANCHESTER UNITED PS 17%, FCKanik 83%.
MANCHESTER UNITED PS - FCKanik 12:2