Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ziółko Amsterdam The Noyes
Maja Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.7 gemiddelde waardering 53.7
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Oldoine verovert de bal door een tackle van achteren. Oldoine passt de bal in één keer door. Frattoli rent richting de bal. Fernández Trelles rent richting de bal. Fernández Trelles draait met de bal, schiet en ... Sikimić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Amatriain probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Letellier de bal. Oldoine geeft een lange en hoge pass. Rorat bereikt de bal nog maar net als eerste. Rorat draait met de bal, schiet en ... Sikimić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Frattoli verovert de bal door een tackle van achteren. Frattoli met een sublieme pass. Újhelyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Újhelyi geeft een lange en hoge pass. Adelaar maakt een snoekduik en kopt de bal. Sánchez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Sălăjean onderschept slim de pass. Sălăjean speelt de bal door. Moszczyński speelt de bal door. Rorat is nu in balbezit. Rorat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Sánchez speelt de bal door. Bosschart kopt de bal weg. Letellier met een sublieme pass. Bedioğlu rent richting de bal. Bedioğlu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Lawless passt de bal met de wreef. Újhelyi rent richting de bal. Újhelyi passt de bal met de wreef. Letellier rent richting de bal. Letellier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Toglja bereikt de bal nog maar net als eerste. Toglja probeert naar een medespeler te passen. Moszczyński speelt de bal door. Toglja geeft een lange en hoge pass. Fernández Trelles krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Oldoine met een sublieme pass. Lawless is nu in balbezit. Lawless passt de bal met de wreef. Daar is Újhelyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Újhelyi geeft een lange en hoge pass. Sánchez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Oldoine speelt de bal door. Rorat rent richting de bal. Frattoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rorat verovert de bal door een tackle van achteren. Rorat draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziółko Amsterdam - The Noyes 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ziółko Amsterdam 62%, The Noyes 38%.
Ziółko Amsterdam - The Noyes 1:0

46e minuut.
Van Dyck komt het veld opgelopen. Gausí komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Inworp. Arizala komt het veld opgelopen. Kindel komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Pereiro raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szili komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Gausí rent richting de bal. Gausí probeert naar een medespeler te passen. Szili rent richting de bal. Fernández Trelles verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Trelles haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Klungelig pakt Újhelyi de bal. Újhelyi geeft de bal voor. Van Dyck is nu in balbezit. Adelaar onderschept slim de pass. Adelaar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ziółko Amsterdam - The Noyes 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ziółko Amsterdam 57%, The Noyes 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ziółko Amsterdam - The Noyes 1:1