Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CFC REJTANA MKS Tobartus Wołucza
2016 Tactiek 4-4-2
43% Balbezit 57%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30 gemiddelde waardering 34.4
poor Schieten adequate
average Passen weak
poor Verdedigen average


3e minuut.
Ordak met een sublieme pass. Klungelig pakt Muschinka de bal. Muschinka met een sublieme pass. Pacyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacyna haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Dean geeft de bal voor. Daar is García Almendros, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Almendros passt de bal zonder na te denken. Sinicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinicki geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Ordak onderschept slim de pass. Ordak probeert naar een medespeler te passen. Lütsepp rent richting de bal. Sinicki rent richting de bal. Sinicki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kajdas met de inworp. Portuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Vinský zijn tegenspeler op de grond. Portuga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Portuga neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Gromada bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajdas begaat een overtreding. Gromada is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gromada wilt de vrije trap nemen. Sinicki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Vinský kopt de bal weg. Merayo heeft problemen om de bal te vangen. Sinicki rent richting de bal. Sinicki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CFC REJTANA - MKS Tobartus Wołucza 0:1

27e minuut.
Pacyna is nu in balbezit. Sinicki onderschept slim de pass. Lütsepp is nu in balbezit. Lütsepp schiet op doel. Wolle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CFC REJTANA - MKS Tobartus Wołucza 0:2

34e minuut.
Gromada kopt de bal weg. Portuga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lütsepp tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lütsepp krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Vinský speelt de bal door. Sinicki rent richting de bal. Sinicki passt de bal met de wreef. Lütsepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Lütsepp draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFC REJTANA 56%, MKS Tobartus Wołucza 44%.
CFC REJTANA - MKS Tobartus Wołucza 0:2

54e minuut.
Dean rent richting de bal. Dean passt de bal in één keer door. Vinský is nu in balbezit. Vinský passt de bal met de wreef. Lütsepp rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Portuga passt de bal met de wreef. Janičkovič rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Larrea. Larrea krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Janičkovič is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Janičkovič zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nemcov heeft problemen om de bal te vangen. Muschinka rent richting de bal. Muschinka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CFC REJTANA - MKS Tobartus Wołucza 1:2

62e minuut.
Sinicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lütsepp rent richting de bal. Lütsepp passt de bal in één keer door. Sinicki rent richting de bal. Sinicki draait met de bal, schiet en ... Wolle bokst de bal weg. Batts kopt de bal weg. Lütsepp is nu in balbezit. Lütsepp draait met de bal, schiet en ... Wolle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Varner met een harde bal richting middenveld. Vinský speelt de bal door. Lütsepp is nu in balbezit. Lütsepp schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFC REJTANA 55%, MKS Tobartus Wołucza 45%.
CFC REJTANA - MKS Tobartus Wołucza 1:2