Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Tobartus Wołucza CFC REJTANA
4-4-2 Tactiek 2016
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
0 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.3 gemiddelde waardering 32
average Schieten weak
weak Passen good
weak Verdedigen poor


20e minuut.
Aurrekoetxea is nu in balbezit. Aurrekoetxea passt de bal met de wreef. Ćorić probeert naar een medespeler te passen. Szász rent richting de bal. Szász schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Tobartus Wołucza 56%, CFC REJTANA 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
MKS Tobartus Wołucza - CFC REJTANA 0:0

50e minuut.
Varner geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kajdas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ordak kan de bal niet met de borst controleren. Muschinka geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Tobartus Wołucza - CFC REJTANA 0:1

61e minuut.
Lütsepp is nu in balbezit. Băleanu onderschept slim de pass. Băleanu speelt de bal door. Szász is nu in balbezit. Szász draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Løken onderschept slim de pass. Ćorić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćorić probeert naar een medespeler te passen. Pacyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacyna haalt uit met een fantastische trap. Ćwik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Tobartus Wołucza 56%, CFC REJTANA 44%.
MKS Tobartus Wołucza - CFC REJTANA 0:1