Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ziółko Amsterdam Pelikany
Maja Tactiek geniu
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
55.6 gemiddelde waardering 52.2
excellent Schieten solid
very good Passen very good
very good Verdedigen excellent


4e minuut.
Rępał is nu in balbezit. Rępał met een sublieme pass. Mombelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gausí onderschept slim de pass. Gausí haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bordier is nu in balbezit. Bordier geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Toglja met een snelle inworp. Moszczyński geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Wardziński kopt de bal weg. Daar is Sălăjean, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łatka probeert naar een medespeler te passen. Ceccon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Łatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łatka passt de bal met de wreef. Wardziński is nu in balbezit. Wardziński geeft de bal voor. Ceccon springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Wardziński rent richting de bal. Wardziński geeft een lange en hoge pass. Ceccon rent richting de bal. Ceccon schiet op doel. Sánchez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Toglja bereikt de bal nog maar net als eerste. Toglja passt de bal met de wreef. Gausí is nu in balbezit. Gausí draait met de bal, schiet en ... Grzesiuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziółko Amsterdam - Pelikany 1:0

22e minuut.
Łatka onderschept slim de pass. Łatka passt de bal zonder na te denken. Wardziński is nu in balbezit. Wardziński geeft een hoge lob. Ceccon maakt een snoekduik en kopt de bal. Sánchez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Moszczyński speelt de bal door. Toglja is nu in balbezit. Toglja passt de bal in één keer door. Gausí rent richting de bal. Gausí schiet op doel. Grzesiuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hoàng Nhân kopt de bal weg. Gausí heeft problemen om de bal te vangen. Mombelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gausí verovert de bal door een tackle van achteren. Gausí haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Bordier passt de bal zonder na te denken. Toglja rent richting de bal. Toglja speelt de bal door. Gausí bereikt de bal nog maar net als eerste. Gausí haalt uit met een fantastische trap. Grzesiuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Ceccon kopt de bal weg. Toglja bereikt de bal nog maar net als eerste. Toglja passt de bal in één keer door. Daar is Gausí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gausí haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ziółko Amsterdam 60%, Pelikany 40%.
Ziółko Amsterdam - Pelikany 1:0

46e minuut.
Cuciniello komt het veld opgelopen. Arizala komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Zaucha probeert naar een medespeler te passen. Ceccon is nu in balbezit. Bordier probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wardziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wardziński geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kępka de bal. Ceccon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceccon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ziółko Amsterdam - Pelikany 1:1

51e minuut.
Mombelli verovert de bal door een tackle van achteren. Mombelli passt de bal zonder na te denken. Wardziński is nu in balbezit. Wardziński passt de bal met de wreef. Howell geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Howell kopt de bal weg. Van Dyck speelt de bal door. Toglja rent richting de bal. Toglja geeft een lange en hoge pass. Fernández Trelles kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gausí rent richting de bal. Gausí draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ziółko Amsterdam - Pelikany 2:1

64e minuut.
Rępał geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mombelli de bal. Gausí rent richting de bal. Gausí haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Arizala met een sublieme pass. Bordier kopt de bal weg. Zaucha rent richting de bal. Łatka verovert de bal door een tackle van achteren. Łatka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Łatka passt de bal zonder na te denken. Kopciński is nu in balbezit. Kopciński passt de bal met de wreef. Ceccon is nu in balbezit. Ceccon schiet op doel. Arizala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Wardziński speelt de bal door. Ceccon rent richting de bal. Ceccon schiet op doel. Kępka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arizala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ziółko Amsterdam - Pelikany 2:2

88e minuut.
Moszczyński probeert naar een medespeler te passen. Rępał probeert naar een medespeler te passen. Fernández Trelles rent richting de bal. Fernández Trelles schiet op doel. Grzesiuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ziółko Amsterdam - Pelikany 3:2

89e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Grzesiuk niet meer kan verder spelen. Serwach komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ziółko Amsterdam 55%, Pelikany 45%.
Ziółko Amsterdam - Pelikany 3:2