Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Noyes KS Goal
Normal Tactiek 343
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
24 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 36.5
solide Schieten zwak
uitstekend Passen redelijk
solide Verdedigen redelijk


6e minuut.
Lemus onderschept slim de pass. Lemus probeert naar een medespeler te passen. Baraniecki is nu in balbezit. Daar is Kindel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kindel geeft een lange en hoge pass. Balcerzak bokst de bal weg. Letellier rent richting de bal. Paal!

16e minuut.
Balcerzak probeert naar een medespeler te passen. Lawless geeft een lange en hoge pass. Letellier kopt de bal weg. Adelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Adelaar schiet op doel. Balcerzak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kindel met de inworp. Adelaar rent richting de bal. Adelaar geeft een lange en hoge pass. Letellier is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
The Noyes - KS Goal 1:0

21e minuut.
Bosschart bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosschart passt de bal in één keer door. Adelaar is nu in balbezit. Klungelig pakt Letellier de bal. Letellier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Franczak passt de bal in één keer door. Dętka rent richting de bal. Dętka passt de bal met de wreef. Letellier rent richting de bal. Letellier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Lawless probeert naar een medespeler te passen. Kindel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kindel probeert naar een medespeler te passen. Letellier bereikt de bal nog maar net als eerste. Letellier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Balcerzak met een harde bal richting middenveld. Bosschart kopt de bal weg. Zub heeft problemen om de bal te vangen. Adelaar is nu in balbezit. Adelaar haalt uit met een fantastische trap. Balcerzak bokst de bal weg.

43e minuut.
Inworp. Kindel met de inworp. Adelaar rent richting de bal. Adelaar geeft de bal voor. Letellier springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Noyes 23%, KS Goal 77%.
The Noyes - KS Goal 1:0

46e minuut.
Zub met een sublieme pass. Kindel is nu in balbezit. Kindel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Adelaar de bal. Adelaar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Klungelig pakt Letellier de bal. Letellier passt de bal zonder na te denken. Adelaar rent richting de bal. Adelaar draait met de bal, schiet en ... Balcerzak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Noyes - KS Goal 2:0

59e minuut.
Bosschart passt de bal in één keer door. Adelaar rent richting de bal. Adelaar speelt de bal door. Letellier bereikt de bal nog maar net als eerste. Letellier schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Inworp. Szili komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Letellier passt de bal met de wreef. Kindel is nu in balbezit. Kindel passt de bal in één keer door. Adelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Adelaar haalt uit met een fantastische trap. Balcerzak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Letellier bereikt de bal nog maar net als eerste. Letellier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Noyes - KS Goal 3:0

70e minuut.
Bedioğlu komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Bosschart speelt de bal door. Lawless probeert naar een medespeler te passen. Kindel probeert naar een medespeler te passen. Adelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Adelaar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Kindel passt de bal zonder na te denken. Letellier bereikt de bal nog maar net als eerste. Adelaar is nu in balbezit. Adelaar haalt uit met een fantastische trap. Balcerzak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Pereiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereiro geeft de bal voor. Letellier bereikt de bal nog maar net als eerste. Letellier draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Noyes - KS Goal 4:0

80e minuut.
Bosschart geeft een hoge lob. Daar is Kindel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kindel speelt de bal door. Letellier rent richting de bal. Letellier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Adelaar is nu in balbezit. Adelaar geeft een lange en hoge pass. Letellier rent richting de bal. Letellier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Lawless kopt de bal weg. Daar is Adelaar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adelaar passt de bal zonder na te denken. Letellier is nu in balbezit. Letellier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Noyes - KS Goal 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Noyes 24%, KS Goal 76%.
The Noyes - KS Goal 5:0