Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CFC REJTANA Start Toruń
2016 Tactiek 4*4*2
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
4 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.8 gemiddelde waardering 28.2
zwak Schieten zwak
matig Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Kolařík met een sublieme pass. Portuga rent richting de bal. Portuga passt de bal in één keer door. Szász is nu in balbezit. Szász haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Oryszczak is nu in balbezit. Oryszczak geeft een lange en hoge pass. Kulewski kopt de bal weg. Pilarczyk is nu in balbezit. Pilarczyk geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Batts geeft een hoge lob. Daar is Muschinka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kolařík speelt de bal door. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Urbanowski kopt de bal weg. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski passt de bal zonder na te denken. Witczyk is nu in balbezit. Witczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Batts kopt de bal weg. Klungelig pakt Portuga de bal. Witczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Witczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFC REJTANA 53%, Start Toruń 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CFC REJTANA - Start Toruń 0:0

49e minuut.
Urbanowski is nu in balbezit. Urbanowski speelt de bal door. Merayo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Pilarczyk geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
CFC REJTANA - Start Toruń 0:1

50e minuut.
Szász heeft problemen om de bal te vangen. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szász schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Szász krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Kajdas speelt de bal door. Aurrekoetxea bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aurrekoetxea onderschept slim de pass. Aurrekoetxea geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Oryszczak met een snelle inworp. Portuga kan de bal niet met de borst controleren. Portuga met een sublieme pass. Oryszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Oryszczak geeft een hoge lob. Wolle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Aurrekoetxea rent richting de bal. Aurrekoetxea speelt de bal door. Pacyna is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kajdas neemt de hoekschop. Bień bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CFC REJTANA 44%, Start Toruń 56%.
CFC REJTANA - Start Toruń 0:1