Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Start Toruń CFC REJTANA
4*4*2 Tactiek 2016
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 35.4
zwak Schieten zwak
matig Passen goed
zwak Verdedigen matig


3e minuut.
Kajdas onderschept slim de pass. Kajdas geeft een hoge lob. Aurrekoetxea kopt de bal weg. Szász is nu in balbezit. Szász draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Urbanowski probeert naar een medespeler te passen. Pilarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk passt de bal in één keer door. Witczyk rent richting de bal. Witczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Start Toruń - CFC REJTANA 1:0

22e minuut.
Băleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Băleanu probeert naar een medespeler te passen. Kajdas probeert naar een medespeler te passen. Szász rent richting de bal. Szász schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ćorić speelt de bal door. Aurrekoetxea is nu in balbezit. Aurrekoetxea speelt de bal door. Pacyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacyna haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tătărescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Urbanowski probeert naar een medespeler te passen. Witczyk is nu in balbezit. Witczyk schiet op doel. Wolle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Start Toruń 50%, CFC REJTANA 50%.
Start Toruń - CFC REJTANA 1:0

74e minuut.
Wolle probeert naar een medespeler te passen. Ćorić kopt de bal weg. Klungelig pakt Piekarek de bal. Pacyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacyna schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Start Toruń - CFC REJTANA 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Start Toruń 67%, CFC REJTANA 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Start Toruń - CFC REJTANA 1:1