Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Noyes Pelikany
Normal Tactiek geniu
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
28 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 41.6
zeer goed Schieten goed
uitstekend Passen goed
goed Verdedigen goed


1e minuut.
Saar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saar passt de bal zonder na te denken. Bździądło probeert naar een medespeler te passen. Žádný is nu in balbezit. Žádný schiet op doel. Serwach verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Klungelig pakt Coşerea de bal. Łatka is nu in balbezit. Letellier bereikt de bal nog maar net als eerste. Žádný bereikt de bal nog maar net als eerste. Žádný draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Mustang geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kindel met de inworp. Letellier bereikt de bal nog maar net als eerste. Letellier geeft een lange en hoge pass. Serwach kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Jędrzejko met een sublieme pass. Łatka bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwko is nu in balbezit. Łatka verovert de bal door een tackle van achteren. Łatka schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Noyes - Pelikany 0:1

13e minuut.
Kindel rent richting de bal. Kindel speelt de bal door. Jędrzejko rent richting de bal. Žádný bereikt de bal nog maar net als eerste. Žádný haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kindel speelt de bal door. Jędrzejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Letellier onderschept slim de pass. Žádný is nu in balbezit. Žádný haalt uit met een fantastische trap. Serwach bokst de bal weg.

18e minuut.
Piwko bereikt de bal nog maar net als eerste. Piwko passt de bal in één keer door. Bździądło rent richting de bal. Bździądło schiet op doel. Serwach probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Letellier bereikt de bal nog maar net als eerste. Letellier passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bździądło de bal. Bździądło geeft een hoge lob. Žádný springt en kopt de bal. Serwach bokst de bal weg.

21e minuut.
Coşerea met een sublieme pass. Mrowiec is nu in balbezit. Tafuri rent richting de bal. Letellier bereikt de bal nog maar net als eerste. Letellier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Letellier bereikt de bal nog maar net als eerste. Tafuri onderschept slim de pass. Žádný verovert de bal door een tackle van achteren. Žádný haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Saar passt de bal met de wreef. Letellier is nu in balbezit. Letellier passt de bal in één keer door. Žádný rent richting de bal. Žádný schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Letellier is nu in balbezit. Letellier draait met de bal, schiet en ... Serwach maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Noyes - Pelikany 1:1

29e minuut.
Chanowski rent richting de bal. Chanowski geeft de bal voor. Žádný bereikt de bal nog maar net als eerste. Žádný draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mustang de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
The Noyes - Pelikany 2:1

31e minuut.
Žádný rent richting de bal. Letellier bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Letellier de bal. Letellier schiet op doel. Serwach werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Noyes - Pelikany 3:1

34e minuut.
Tinembart passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bździądło de bal. Bździądło geeft de bal voor. Žádný maakt een snoekduik en kopt de bal. Serwach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Noyes - Pelikany 4:1

40e minuut.
Tinembart bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordier verovert de bal door een tackle van achteren. Bordier met een sublieme pass. Mony rent richting de bal. Mony draait met de bal, schiet en ... Morozov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Noyes 37%, Pelikany 63%.
The Noyes - Pelikany 4:1

46e minuut.
Sikimić komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Klungelig pakt Mrowiec de bal. Mrowiec geeft een lange en hoge pass. Tinembart probeert de bal met de borst te controleren. Mony is nu in balbezit. Mony draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Piwko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mony rent richting de bal. Mony passt de bal in één keer door. Łatka heeft problemen om de bal te vangen. Łatka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Inworp. Kindel met de inworp. Letellier is nu in balbezit. Letellier geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Jędrzejko geeft een lange en hoge pass. Tinembart kopt de bal weg. Žádný bereikt de bal nog maar net als eerste. Žádný schiet op doel. Serwach probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Noyes - Pelikany 5:1

66e minuut.
Amatriain verovert de bal door een tackle van achteren. Saar is nu in balbezit. Saar passt de bal in één keer door. Letellier bereikt de bal nog maar net als eerste. Letellier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Klungelig pakt Pereiro de bal. Pereiro probeert naar een medespeler te passen. Kindel met een sublieme pass. Žádný is nu in balbezit. Žádný haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Letellier speelt de bal door. Tafuri verovert de bal door een tackle van achteren. Chanowski heeft problemen om de bal te vangen. Žádný is nu in balbezit. Žádný haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Letellier is nu in balbezit. Letellier geeft een hoge lob. Daar is Tafuri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Žádný rent richting de bal. Žádný draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Noyes - Pelikany 6:1

81e minuut.
Bździądło is nu in balbezit. Bździądło passt de bal met de wreef. Letellier is nu in balbezit. Letellier haalt uit met een fantastische trap. Serwach maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Noyes - Pelikany 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Noyes 38%, Pelikany 62%.
The Noyes - Pelikany 7:1